2777
2789

فک میکنن قراره شوهر تحفه شونو بدزدیم🤣وای هیچ وقت اینو درک نکردم اگ خدایی نکرده من یه روز ازدواج کردم این ادا رو در نمیارم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب حق دارن جامعه خراب شده

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

فعلا مجردی نمیتونی درکشون کنی

خودمم اخم نمیکنم،ولی جامعه خیلی تباه شده،حق دارن بترسن

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫

وقتی شوووعر کردی میبینمت که سگرمه هات تو همه😂🤌

فعلا مجردی وقتی متاهل شدی درکشون میکنی 😂

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

بعضیا دست خودشون نیس و مدلشونه، ولی در کل مشکلی نداره ک! ایقد بعضی دخترا وقیح تشریف دارن ک همون بهتر اخم اون خانم رو ببینن 

البته ب نظرم بهترین کار اینه اصن اهمیت ندی ب اطراف و غرق لذت از بیرون و طرفت بشی، نمیشه ک هعی عین بادیگار اینور اونور رو نگاه کنی و اخم کنی

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

بحث اخم و ترس و تباهی نیست عزیزم 

بعضی وقتا یه دختر 13 ساله توهمی که فکر میکنه با زل زدن و ادا میتونه دلبری کنه باید دمشو چید اونم فقط به خاطر تباهی خودش 

یه بار یه دختر 15 ساله داشت با دوست پسر 32 ساله من لاس میزد جوری که خنده دار شده بود و حتی به من توهین می‌کرد و من فقط و فقط به خاطر توهینش سرجاش نشوندمش

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

کلا کل جامعه بر علیه زناس اگه دقت کنی

مثلا نمیگن شوهره عرضه نگه داشتن خودشو نداره میگن تقصیر اون خانومس که اومد شوهر مارو گول زده

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

وقتی شوووعر کردی میبینمت که سگرمه هات تو همه😂🤌فعلا مجردی وقتی متاهل شدی درکشون میکنی 😂

من یکی رو شدیدا دوسش داشتم ولی خب رفت با یکی دیگه و من حتی یه بارم با اون دختره بدرفتاری نکردم و برام مهم نبود چیزی که مال مم نیست نمتونم به زور مال خودم بکنمش پس دکمشو میزنم تقصیر بقیه هم نیس:)همه هرکاریو با خواست و میل خودشون انجام میدن 

معلوم نیست چ ادا اصولی در میارین ک این موضوع چندین بار برات تکرار شده...

راستش از لحن پیام هایی اینجا میدی هم چیز خوبی برداشت نمیشه

خیلی ها به شوهرشون اعتماد دارن ولی حالشون از طرف مقابل ک اینقدر وقیح هست جلو زن طرف کرم میریزه بهم میخوره

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40