2777
2789
عنوان

اتاق دخترمو ده روزه جدا میخوابونم خیلی میترسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 86 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا۲۷ سالگی پیش مامانم خوابیدم،هیچ اتفاقیم نیوفتاد.جدا کردن جای خواب بچه از کجا اومد من نمیدونم

اصلا قصد توهین ندارم ولی این رفتار برای آدم سالمی نیستا.... یعنی من هیچ جا ندیدم بگن این رفتار طبیعیه . آسیب هایی که بچه میبینه. پدر مادر میبینن. اصن درک روابط زن و شوهری خیلی باگ بزرگیه

اصلا قصد توهین ندارم ولی این رفتار برای آدم سالمی نیستا.... یعنی من هیچ جا ندیدم بگن این رفتار طبیعی ...

شما قصد توهین نداشتین اما توهین کردین،مهم نیست.موفق باشید

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
همین کار اگه اصولی انجا بشه چرا باید بچه رو ترسو بار بیاره؟من خودم از سه سالگی جدا خوابیدم از پدر و ...

آفررین . و روانشناسا میگن ترس یه امر اکتسابیه یعنی ما خودمون ترس رو به بچه یاد میدیم اون بچه 1 ساله اصن نمیدونه ترس یعنی چی

خیلی میترسه نمیدونم علتشو. همش میگه چیزای ترسناک میبینم.

منم بچه بودم اینطوری بودم 

هیچ وقتم پدر مردم نخواستن که اتاقمو جدا کنن الان با ۲۲ سال سن نمیتونم شب تنها بخوابم 

بنظرم برنگردونش پیش خودتون ولی الان که اوله اگه وایستی بخوابه بعد بری خیلی بهتره چون من که تجربشو داشتم واقعا حس بدیع   

عجله رو درک نمیکنم . خواب وقت ارامشه و بنظرم کمترین حق بچه یک خواب راحت و اروم هست. پسرم تا تقریبا ۱۰ سالگی توی اتاق ما ولی تخت جدا میخوابید بعدش خودش جاش رو جدا کرد . نه وابسته شده نه اجازه دادیم رابطه جنسی ما رو ببینه . نه مشکلی داره ولی همین خواب اروم و ارامش زیاد باعث شد هم رشد عالی داشته باشه هم روحیاتش سالم رشد کرده . الان ۱۳ سالشه و کاملا مستقله ولی بازم شاید ماهی ۱ بار میگه میشه پیش هم بخوابیم؟ میریم توی سالن رخت خواب میندازیم پیش هم ۳ تایی میخوابیم