2777
2789
عنوان

افسردگی دوقطبی

230 بازدید | 43 پست

حتی وقتی رل میزنم به طرفم میفهمونم که مودم اینطوریه ولی وقتی دپم میان میگن به خودت مربوطه یا وقتی که حالم بده یا حساسم ازم عصبی و دلخور میشن.

اونم در شرایطی که وقتی فقط ی ذره درکم کنن خوب میشه حالم... حس میکنم خیلی تنهام 🙂 تهش هیچکی تحمل نمیکنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پیشنهادم اینکه از این به بعد اگه با کسی آشنا شدین و واستون مهم بود باهم برین پیش تراپیست تون که شرایط تون رو واسه شون توضیح بده و کمک کنه تعارض های احتمالی رو هم حل کنین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
عیبی نداره گل .حتما ادم درست هنوز پیدا نشده وگرنه اشکالی نداره این .من یکی از دوستام دو قطبیه اتفاقا ...

خیلی عذاب اوره هربار کات کردن حتی افسردیم عود میکنه 

پیشنهادم اینکه از این به بعد اگه با کسی آشنا شدین و واستون مهم بود باهم برین پیش تراپیست تون که شرای ...

طرف اگر سالم باشه دمشو میذاره رو کولش درمیره اگرم اونم مریض باشه که چه شود

خب تو که بدبختی چرا یکی دیگه رو ام میخوای بدبخت کنی حداقل تو بدبختی خودت بمون مثل من نشو که آرزوی م ...

من اگ درکم کنن اصلا حالم بد نمیمونه بدبخت چیه چقد ناامیدی

طرف اگر سالم باشه دمشو میذاره رو کولش درمیره اگرم اونم مریض باشه که چه شود

گفتم آدمی که واسشون مهم باشه یعنی اول احساسی بین شون به وجود آمده باشه 

در ثانی الآن مردم اطلاعات شون درباره مشکلات روحی خیلی بیشتر شده و واکنش های این چنینی کمتر نشون میدن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿