2777
2789
عنوان

افسردگی دوقطبی

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 43 پست
چرا نمیری روانشناس برای درمان؟

میرم و خیلی بهترم

ولی خب لازمه وقتی با ینفرم کاملا درک کنه شرایطمو

با ی کلمه من ازبن رو ب اون رو میشم

ولی براشون انگار خیلی سخته یکم توجه 

گفتم آدمی که واسشون مهم باشه یعنی اول احساسی بین شون به وجود آمده باشه در ثانی الآن مردم اطلاعات شون ...

همین دیونم میکنه که حسی ک بم میدن انگار عاشقمن ولی همینقد بی تفاوتن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میرم و خیلی بهترمولی خب لازمه وقتی با ینفرم کاملا درک کنه شرایطموبا ی کلمه من ازبن رو ب اون رو میشمو ...

اگ فقط منظورت رابطست ک فعلن بیخیال شو هروقت اوکی شدی به اونم میرسی

🌼💛🍭🐥
خیلی عذاب اوره هربار کات کردن حتی افسردیم عود میکنه

اعتماد بنفس داشته باش عزیز دلم ،رفتن اونا سخته میدونم ولی حیفه تورو بهم بریزه (: 

چند سالته  ؟

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

نه عزیزم حتی اون بیماره هم دنبال آدم سالمه

اگه از نظرتون اشکال نداره عزیزم تراپیستم خودم و کلی مراجع دارم یه یکی از طرفین مشکل روحی داره و دارن با هم زندگی میکنن یا توی رابطه هستن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

بنظرم باس با یکسری واقعیتها رو به رو بشی

اگ فقد یه درصد کسی بتونه درکت کنه اون مامانه،اونم گاهی اوقات

انتظار درک از دیگران نداشته باش چون همه ی رابطه ها براساس نیاز پایه گذاری شده وقتی نیاز و خواستش ت رابطه دچار کوچکترین خدشه ای بشه دیگ براش مهم نیس کی هستی و چه شرایطی داری

و نمیشه گفت این واقعیت چیز بدیه 

این جز پایه های زیستنه ،چ رلت باشه چ عشقت چ خودت وقتی خلاف خواسته و نیاز حرکت میکنی طرف مقابل و بعضا حتی خودت، خودت رو دفع میکنی 

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید
مصرف میکردم قطش کردم هنوز یکم ازعوارضش مونده دیگ خستم ترجیح میدم با تراپی اوکی شم

اکثرا دوقطبی به درمان همزمان دارو و تراپی نیاز داره 

اگه از نظرتون اشکال نداره عزیزم تراپیستم خودم و کلی مراجع دارم یه یکی از طرفین مشکل روحی داره و دارن ...

حتمن اینی ک میگمو خوب درک میکنی

من ی مود خیلی خیلی سرحال دارم ک همه عاشقشن

ولی پای اونیکی مودم ک میاد وسط تنهای تنهام

بنظرم باس با یکسری واقعیتها رو به رو بشیاگ فقد یه درصد کسی بتونه درکت کنه اون مامانه،اونم گاهی اوقات ...

ینی توقع زیادیه ک وقتی هفته ای یبار یا حتی کمتر بگم یکم دپم و ی ذره درکم کنن؟ باید بگن ب خودت مربوطه؟

میگم حس تنهایی دارم نمیگن کنارتم میگن تنهایی خوبه

حتمن اینی ک میگمو خوب درک میکنیمن ی مود خیلی خیلی سرحال دارم ک همه عاشقشنولی پای اونیکی مودم ک میاد ...

با کسی باید وارد رابطه بشین که خیلی دید بازی به مشکل تون داشته باشه و بدونه طبیعیه تغییر مودتون

یه پسر خیلی امن و همراه میخواین