ادما فراموش میکنن وقتی افتادی گوشه ی بیمارستان و تازه از یه عمل سخت برگشتی همه مص پروانه دورت میچرخن و مرکز توجهاتی همینک از اون حادثه میگذره و فراموش میکنن باز میشی همون دختر بد قبلی
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ینی توقع زیادیه ک وقتی هفته ای یبار یا حتی کمتر بگم یکم دپم و ی ذره درکم کنن؟ باید بگن ب خودت مربوطه ...
مردا واقعن اینطورین تو رو تو بهترین حالت ممکن میخوان و داشتن یکمی کاستی کافیه ک حذفت کنن،فک میکنی دلیل این همه کلینیک زیبایی و دوره های لوندی و.. برا چیه،خیلی کم پیش میاد یا شاید هیچوقت کسیو پیدا نکنی ک تو رو بخاطر عیب هات بخواد اصن
من وقتی حالم خوبه انرژیم از بقیه خیلی بیشتره و خیلی رمانتیکمکسی ک اون روی خوبمو میتونه تجربه کنه چطو ...
وقتی ت حالت بده دیگرانم حالشون بد میشه و اکثر افراد معمولن سعی میکنن از چنین شرایط مودی فرار کنن چون قدرت درکش رو ندارن البته فک میکنم با ادم اشتباهی وارد رابطه شدی ولی باس بپذیری این یه اتفاق طبیعیه و اینک فک میکنی تنهایی این یه واقعیته و همه تنهاییم و این اصلن چیز بدی نیس،ما فقد با ارتباط برقرار کردن بابقیه و اجتماع سعی میکنیم این چیزی ک هست رو نادیده بگیریم ،بقول بچه ها سعی کن با کسی وارد رابطه بشی که یکی از اعضای خانوادش دچار این مشکله و درک کاملی از چنین شرایط و شخصیتی داره و میدونه چجوری مدیریت کنه اوضا رو