2777
2789
عنوان

افسردگی دوقطبی

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 43 پست
نمیدونم از فراموشیه یا چی (:

ادما فراموش میکنن وقتی افتادی گوشه ی بیمارستان و تازه از یه عمل سخت برگشتی همه مص پروانه دورت میچرخن و مرکز توجهاتی همینک از اون حادثه میگذره و فراموش میکنن باز میشی همون دختر بد قبلی 

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید
اکثرا دوقطبی به درمان همزمان دارو و تراپی نیاز داره

من دوره داروییشو تا حد زیادی گذروندم از قبل خیلی بهترم سری اخر تراپیستم گف لازم نداری

اینقد تغییر مودم شدید نبود قبل از کات

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با کسی باید وارد رابطه بشین که خیلی دید بازی به مشکل تون داشته باشه و بدونه طبیعیه تغییر مودتونیه پس ...

فک میکردم همینطوریه

یکی دوماه اول بهم توجه میکرد یهو کاملا ایگنور شدم 🙂

ینی توقع زیادیه ک وقتی هفته ای یبار یا حتی کمتر بگم یکم دپم و ی ذره درکم کنن؟ باید بگن ب خودت مربوطه ...

مردا واقعن اینطورین تو رو تو بهترین حالت ممکن میخوان و داشتن یکمی کاستی کافیه ک حذفت کنن،فک میکنی دلیل این همه کلینیک زیبایی و دوره های لوندی و.. برا چیه،خیلی کم پیش میاد یا شاید هیچوقت کسیو پیدا نکنی ک تو رو بخاطر عیب هات بخواد اصن

۲۳

پس دیگه اونا موندنی نبودن .

الان واقعا این چیزی نیس که کسی بخواد بخاطرش عشقشو ترک کنه مگه اینکه قصدش خوشگذرونی کوتاه باشه .

حیف دخترم وگرنه میگرفتمت خودم😂🙂💔

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

من دوره داروییشو تا حد زیادی گذروندم از قبل خیلی بهترم سری اخر تراپیستم گف لازم نداریاینقد تغییر مود ...

احتمالا مجدد نیاز باشه شروع کنین 

دوقطبی در خانوما اپیزود افسردگی طولانی تر و شدیدتری داره معمولا 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
فک میکردم همینطوریهیکی دوماه اول بهم توجه میکرد یهو کاملا ایگنور شدم 🙂

دیگه پسرا پرنسسعلی هم بین شون زیاد شده طبیعیه😂😂😂

مردا واقعن اینطورین تو رو تو بهترین حالت ممکن میخوان و داشتن یکمی کاستی کافیه ک حذفت کنن،فک میکنی دل ...

من وقتی حالم خوبه انرژیم از بقیه خیلی بیشتره و خیلی رمانتیکم

کسی ک اون روی خوبمو میتونه تجربه کنه چطور میتونه تو حال بدم اینقد راحت تنهام بزاره

ینی فقط برا حال خوبم باید باشن؟

احتمالا مجدد نیاز باشه شروع کنین دوقطبی در خانوما اپیزود افسردگی طولانی تر و شدیدتری داره معمولا

بدنم ضعیفه 

یسال حداقل زمان برد تا یکم از شر عوارض لیتیوم خلاص شدم

هنوز دستام میلرزن

بدنم ضعیفه یسال حداقل زمان برد تا یکم از شر عوارض لیتیوم خلاص شدمهنوز دستام میلرزن

عزیزم🥲

تعداد جلسات تراپی تون رو زیاد تر کنین پس 

مراقب خودتون باشین

من وقتی حالم خوبه انرژیم از بقیه خیلی بیشتره و خیلی رمانتیکمکسی ک اون روی خوبمو میتونه تجربه کنه چطو ...

وقتی ت حالت بده دیگرانم حالشون بد میشه و اکثر افراد معمولن سعی میکنن از چنین شرایط مودی فرار کنن چون قدرت درکش رو ندارن البته فک میکنم با ادم اشتباهی وارد رابطه شدی ولی باس بپذیری این یه اتفاق طبیعیه و اینک فک میکنی تنهایی این یه واقعیته و همه تنهاییم و این اصلن چیز بدی نیس،ما فقد با ارتباط برقرار کردن بابقیه و اجتماع سعی میکنیم این چیزی ک هست رو نادیده بگیریم ،بقول بچه ها سعی کن با کسی وارد رابطه بشی که یکی از اعضای خانوادش دچار این مشکله و درک کاملی از چنین شرایط و شخصیتی داره و میدونه چجوری مدیریت کنه اوضا رو

بدنم ضعیفه یسال حداقل زمان برد تا یکم از شر عوارض لیتیوم خلاص شدمهنوز دستام میلرزن

اگ میتونی سعی کن پیش اقای محسن محمدی نیا چند جلسه تراپی بری البته نمیدونم میشه باهاشون ارتباط گرفت یا ن