2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده چی کنم😭😭🥹🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 21532 بازدید | 510 پست

اسی واقعا بهت افتخار میکنم واسه تصمیم های درست و منطقیت👌❤

ی صلوات واسه مامان شدنم مهمون میکنی؟ 🥲ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺💔

ادم خیانت کار حقشه چ مرد چ زن  اتفاقا زمانی دلت باید بسوزه ک بچت زیر دست همچین پدر نامردی باشه ک ب ناموس یکی دیگ رحم نمیکنه. اگ خدایی نکرده تو با شوهر اون زن میرختی رو هم واکنش شوهرتم ببخش بخاطر بچهات بود عمرا  الان سر بریده تو میدون شهر بود 

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی من شماره اون زنی که با شوهرم بوده دارم 

حتی میدونم با ماشین با هم بیرون رفتن و رابطه داشتن 

زنگ زدم زنه فوش دادم و تهدید خطشو خاموش کرده کلا 

چیکار کنم بنظرت؟؟

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤

کار خیلی خوبی کردی از بعدش هم نترس بزار مرده حال شوهرت رو بگیره که ادم بشه تو خطا نکردی که بترسی

حال من حال مریضی است که در کشتن او❤️‍🩹🚑🕳️                             درد و درمان و طبیبش همه همدست شدند🤍🕊️

مرده می‌گفت میام جنس های شوهرت رو به آتیش میکشم اما من اینو نمیخوام به خورده شوهرم ضرر برسونه اما به ...

نترس عزیزم همون پیام تهدید خودش زندان داره برو

ازش شکایت کن یه احضاریه بره براش قشنگ دهنش سرویسه

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

شما که قصد طلاق نداری چرا تو کارای شوهرت فضولی میکنی

الان زندگیت بابد با ترس بر جلو

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

عزیزم چیکار کردی باهاش،؟

بخشیدم زندگی میکنم😔

اما دلم خونِ💔

حالم خوب نمیشه...

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

دقیقا بخدا بعد از پنج سال هر موقع پشت فرمون می‌شست کنارش میشستم فقط نگاش میکردم دستشو می‌گرفتم میبوس ...

وای خدا انگار کی بوده دستشو بوسیدی 🤐🤐🤐

هار شده گفته من کی ام دیگ 

الان من میتونم از ژنه شکایت کنم

چرا مینویسی ژنه؟

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

بخشیدم زندگی میکنم😔اما دلم خونِ💔حالم خوب نمیشه...

خیانت دیدی؟

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

خیانت دیدی؟

آره عزیزم

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

آره عزیزم

بچه هم داری؟

الان چی الان ک خیانت نمیکنه؟اگه پشیمون شده ک توام سعی کن فراموش کنی