2777
2789

علاقه دارم درآمدش هم خوبه 

پول جز این هم ۳۰ ۴۰ دیگه ته تهش دارم 

میشه اصلا ‌؟😂

نسیه نمیدن بیارییم سود کم برداریم 

دوسه کیلو طلا حداقل باید داشته باشی

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن...           کاربر تعلیقی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنلاین شاپ بزن...با طلاهای ظریف

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    

با دویست گرم میشه

اتفاقا الان زیاد شده

ویترین نمیشه طبیعتا، ولی کارای سبک و کادویی هم خوب فروش داره 

قسطی هم نمیدن

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

شوخیه ۲۰۰ گرم چیه یه دست النگو با سرویس میشه دیگه کم کم یک کیلو میخواد 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
با دویست گرم میشهاتفاقا الان زیاد شدهویترین نمیشه طبیعتا، ولی کارای سبک و کادویی هم خوب فروش داره قس ...

مغازش چقدره اجارش 

نمیخوام شوهرمو شریک کنم 

نه ضرر میکنم طلاهای خودمو میخواستم اولش بفروشم‌

یعنی با طلای دست دو شروع کنی؟؟؟؟

نمیشه که

باید پروانه کسب بگیری

مغازه اجاره کنی، مغازه رو تجهیز کنی که مجوز شروع کار بدن بهت

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

پسر عمم طلافروشی داره 

طلا از یزد و اصفهان فکر کنم میگیره قسطی و چکی 

اول یه مغازه اجاره کن که خیلی زیاد میشه 

بعد باید گاو صندوق میز و دوربین دکور اینا بزنی تابلو و اسم مغازت.  از همه مهتر یادم رفت جواز کسب بگیری

طلا ها اینجور من شنیدم یک سوم نقد ما بقی چک