2777
2789
مادر من معلمهبعد کلا از بعد چهل روحیش تغییر کرد و خصوصا الان که موهاش رنگ نمیکنهبوتاکس نمیره و شاید ...

درسته 

الان یه پایان و انتهای دیگه رو داره تجربه می کنه 

و هر پایانی یه خرده مرگ و یه تلنگر هست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چهل و دو سالمه و این سن در نظرم خانم هابی بسیار پخته با دستاوردهای والا که روی خودشون تسلط دارند تدا ...

شما 3.4 سال 

از مامان بزرگترین 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

درسته الان یه پایان و انتهای دیگه رو داره تجربه می کنه و هر پایانی یه خرده مرگ و یه تلنگر هست

نمیدونم واقعا 

مثلا الان چشماش ضعیفه و عینک نمیزنه 

با اینکه درست نمیبینه دلی نمیزنه

میگ اگ بزنم کلکسیون پیریم تکمیل میشه 

ما دیر ازدواج کردیم و دیر بچه دنیا آوردیم الان ۳۵ سالمه دوستام بچه هاشونو شوهرم دادن فکرشو بکن ولی د ...

تو محله ی ما به شما میگند رو ازدواج کردی و زود بچه دار شدی عزیزم 

سنی نداری 

سی و پنج شد هم سن

چهل سالگی آدم رو در هم میشکونه یه تلنگر سخت میزنه که وای عمری که فکر می کردم خیلی به ته ش مونده ،زیا ...

منم هرروز انقدر واس سنم گریه میکنم یکجوری داغونم هرچقدر تراپیست و دکتر و قرص میخورم بی فایدس عید میشم ۳۶ همش میگم سه سال دیگ چشم هم بزنیم ۴۰ و رد کردم رسیدم ب پنجاه کلا زندگی دوتا دور تند داره یکیش از ۲۰ سالگی شروع میشه نمیفهمی کی رسیدی ۴۰ باز دور تند بعدیش از ۴۰ هس نمیفهمی کی از ۴۰ رسیدی ب ۵۰

.

نمیدونم واقعا مثلا الان چشماش ضعیفه و عینک نمیزنه با اینکه درست نمیبینه دلی نمیزنهمیگ اگ بزنم کلکسیو ...

همون 

ترس از مرگ و ترس از پیری 

پادکست اگزیستانسیال فرزین رنجبر رو بگو گوش کنه 

بشدت جالبه 

یه جمله ای داره میگه در فلسفه وجودی ،وجود همین الان مهمه همین حالا مهمه ،مهم نیست تو نمودار تولد تا مرگ تو کدوم نقطه ش هستی فرقی ندارن 

مهم اینه 

که این لحظه ،این حال ،این کنون به تو بخشیده شده 

اذن ش رو ببر 

با تمام وجود جام زندگی رو بنوش

منم هرروز انقدر واس سنم گریه میکنم یکجوری داغونم هرچقدر تراپیست و دکتر و قرص میخورم بی فایدس عید میش ...

منم چهل سالگی از هم گسیخته شدم 

تکه تکه 

پاره پاره 

سردردهای عصبی 

ولی حالا کمی بهترم 

برای خودت هدف بذار 

تو محورهای سلامت مالی رشدشخصی تربیت فرزند 

برای خودت ارزش هات رو مشخص کن 

و در جهت اونها حرکت کن 

کم کم تو مسیر هدف بودن 

آدم رو از بی ارزشی دور می کنه

آنقدر شیرین میشنمن مامانم ۸۲ سالشه الان پاشده با دوستاش رفته سفر.موهای سفید ، دست های چروک ، خط لبخن ...

ماشالله بهش عزیزم

حس ششم نیستم، ولی همه چی بهم الهام میشه🥺 درخواست نده حد خودتو بدون😌

آنقدر شیرین میشنمن مامانم ۸۲ سالشه الان پاشده با دوستاش رفته سفر.موهای سفید ، دست های چروک ، خط لبخن ...

خداروشکر انشاالله صدو بیست ساله بشن ایول به همچین مامانی خدانگهدار برات.

مامانم پنجاه بود فوت کرد😭