سلام دوستان من واقعا از دست بابام خسته شدم برای خانواده خودش که ما باشیم هیچ کاری نمیکنه و خسیس بازی در میاره برا بقیه میشه خیر ما خودمون روستا زندگی میکنیم برای درس با داداشم رفتیم خونه ای که توی شهرستان داریم،بعد الان توقع داره که ما اونجا درس نخوندم تا خونه رو بده اجاره بعد اونوقت یه خونه هم روستا داریم داده اجاره به بچه خواهرش الان ۶ ساله نشسته فقط ۳۰ تومن رهن داده اجاره هم تا الان هزار تومن نگرفته بعد هر روز درباره اینکه ما بیایم روستا میگه امروز جلوش وایسادم میگم خوب تو اگر کمک خرج میخوای باید از بچه خواهرت پول بگیری نه بچه خودت وایساده دعوا کردن بعد اینم بگم سن منو داداشم زیاد نیست بعد این تازه یکی از مواردی هست که گفتم کلا توی همه موارد خسیس بازی در میاره واقعا خسته شدم
بابای منم دقیقا همینه واسه بقیه خیر داره ولی واسه خانواده خودش اصلا خیلی پولداره ها ولی خسیسه رفته د ...
ببین شاید باورت نشه من الان دو هفته هست بهش میگم رگال واسه لباس هام میخوام رو خودش نمیذاره هر کی هم نمیدونه بهم میگه وای خوشبحالت احتمالا همه چی میخری از دور فقط زندگی قشنگی داریم والا بابام برا خوردووراک کم نمیذاره تما چیزای دیگه هزارتومن با زور ازش کنده میشه ولی الان برا بقیه کارهای خیر میکنه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ببین شاید باورت نشه من الان دو هفته هست بهش میگم رگال واسه لباس هام میخوام رو خودش نمیذاره هر کی هم ...
وای دقیققااا بابای منم همینه همه میگن خوشبحالت هرچی بخای بابات میخره ولی چیزی بخام باید ده بار بگگم بهش تا اونم شاید بخره اون موقعم دیگ ذوقش پریده بخاطر همین خودم پولامو جمع کنم بگیرم راحت ترم