2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده چی کنم😭😭🥹🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 18416 بازدید | 437 پست

خیلی تند رفتی ولی ماه پشت ابر نمی مونه.

دیگه سکوت کن کاری نکن.

کاش تهدیدش می کردی به شوهرت میگم اونطوری میرفت پشت سرشم نگاه نمی کرد.

من دیده بودم یکی متاهل یکی مجرد ولی دیگه ندیده بودم دو طرف متاهل باشن و خیانت کنن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واااای بچه نمی‌دونید کن چقدر عاشقه شوهرم بودم آخ اگه بدونید چقدررر بهش محبت میکردم اون ژنه یه قد کوت ...

خواهر امون از ذات بد

ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بد است

عزیزم به ریخت و قسافه نیست که زبون هرجور مردی را خر میکنه

اخه دیگه چقد زبون 

شوهرم دماغش عمل کرد با گوش پاک کن تا گوه دماغش رو تمیز میکردم 

نصف شب میدیم بی حاله می‌گفت خستم از خوایم میزدم بلند میشدم مشت و مالش میکردم 

تو رابطه جنسی همه جوره پایه بودم بهترین لذت رو بهش میدادم

خیلی تند رفتی ولی ماه پشت ابر نمی مونه.دیگه سکوت کن کاری نکن.کاش تهدیدش می کردی به شوهرت میگم اونطور ...

امثال این زن از تهدید خشک و خالی نمی‌ترسند و راهشون ادامه میدن 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
خیلی تند رفتی ولی ماه پشت ابر نمی مونه.دیگه سکوت کن کاری نکن.کاش تهدیدش می کردی به شوهرت میگم اونطور ...

تو فامیل مامانم این مدلی دیدم ولی یک چیز عجیب شد اخرش مرد رفت با اون زن خرابش دارن دوباره زندگی میکنن یکی از اقوامش گفت قصدشون تیغ زدن این فامیل ما داشته چون وضعش خوب بود برا همین مرد احمق انگار خودشم میدونسته زنش ارتباط دار با این فامیل ما ولی برعکس این فامیلمون از زنش جدا شدن

انتقام از شوهر تو چرا؟ از زنش جدا شه تمام

یک پای خیانت شوهر ایشون بوده نمیشه که تنهایی تقاص بده زنه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
میگفت من به شوهر شما اعتماد کردم که گذاشتم زنم باهاش کار کنه منم گفتم منم به زن شما اعتماد کردم و از ...

تو نمی تونستی انتقام از شوهرت بگیری بزا اون بگیره

بزا تاوان کارشو بدن

زنا مظلومن نمی تونن انتقام بگیرن بزا انتقام تو و خودشو از جفتشون بگیره

حقشونه

اون موقع ها که خوشان خوشانشون بود و میدونستن کارشون اشتباهه الان تاوان کارشون رو باید بدن

و چیز دیگه

تو اگه خیانت می کردی شوهرت چیکار می کرد تورو و اون طرف رو ول می کرد؟!

وای چه زن اشغالی قلبم به درد اومد خدا ازش نگذره فقط همینکه ساده و ترسو نیستی بهت افتخار میکنم به هیچ ...

ولی الان نمی‌دونم چیکار کنم با دوتا بچه  

نه سرمایه دارم نه چیزی 

همه چی به اسم شوهرمه 

تو نمی تونستی انتقام از شوهرت بگیری بزا اون بگیرهبزا تاوان کارشو بدنزنا مظلومن نمی تونن انتقام بگیرن ...

مرده می‌گفت میام جنس های شوهرت رو به آتیش میکشم 

اما من اینو نمیخوام 

به خورده شوهرم ضرر برسونه اما به مالش نه 

حق منو بچه هام هستش