2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با جوراب شلواری؟

اره دیگه سلیقس جوراب شلواریت رنگ پا باشه یا مشکی من بیشتر رنگ پا میپوشم کفش شالم ست میکنم 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
مجلسی نیست اما بلندهعروسکی یعنی همین کف تختا که روشون یه پاپیونی چیزیه؟

ن اونا خیلی بچگونه س

کفش مری جین سرچ کن بهت نشون میده

مدلای ظریفش البته بعضیاش خیلی گنده س

❤با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤

بنظرم با کفش کالج ( جوراب شلواری)  و نیم بوت یا بوت بلند خیلی خوشگل میشه حتی اگه سارافونت مجلسی هم باشه کفش پاشنه بلند هم قشنگه 

من معمولا سارافون رو با یه جوراب شلورای ضخیم می پوشم یه بوت بلند یا نیم بوت یا حتی بعضی وقتا یه کتونی استار می پوشم شالم و کیفم هم ست می کنم 

اتفاقا همین چند روز پیش یه سارافون قهوه ای با یه جوراب شلواری قهوه ای و بوت قهوه ای و شال و کیف قهوه ای و ارایش نود پوشیدم رفتم بیرون ولی با کفش کتونی استار قهوه ای هم خیلی قشنگ میشه.