2777
2789
عنوان

شوهر دختر عمه شوهرم فوت کرده

1471 بازدید | 76 پست

بعد الان شوهرم با من دعوا که چرا خونوادت به منو خونوادم زنگ نزدن تسلیت بگن😐میگم بابا شوهر دخترعمت واقعا دیگه دوره😐😐والا زندگیمون شده خاله زنک بازی این چرا زنگ نزده اون چرا زنگ نزده اونیکی چرا اینو گفته

همسرت دنبال بحث و جنجاله همین

شما ادامه نده

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همسرت دنبال بحث و جنجاله همینشما ادامه نده

نه کلا بچه بازی شده،خونوادت چرا منو دعوت نکردن،تو چرا به آبجیم زنگ نزدی،چرا به بابام زنگ نزدی،بابام مریضه سرما خورده هر روز می‌ره دکتر بابات چرا زنگ نزده حالشو بپرسه،بابات چرا زنگ نزده تسلیت بکهو.....

من عموی شوهرم مرد خانوادم زنگ زدن به خانوادش تسلیت گفتن به شوهرم زنگ نزدن هنوووزم ک هنوزه سالهاس تودلش مونده!

حالا ی زنگه دیگ یواشکی زنگ بزن بگو زنگ بزنن بگن نمیدونستن

نه کلا بچه بازی شده،خونوادت چرا منو دعوت نکردن،تو چرا به آبجیم زنگ نزدی،چرا به بابام زنگ نزدی،بابام ...

بی اعتنا باش و بگو ما همچین رسمایی نداریم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
ظاهرا بیشتر خودت از بحث و مجادله خوشت میاد وقتی میدونی اخلاقش اینه قبل اینکه به زبون بیاره میگفتی ...

والا من میگفتم زنگ بزنن ولی میبینم وقتی شوهرمو جای آدم میزاریم خودشو بالاها فرض میکنه،یه بار بهم گفت خونوادت هی به من محبت میکنم که دخترشونو طلاق ندم دومادی مثل من از کجا می‌خوام بیارن،یا بهم گفت خونوادت تو رو نمی‌خوام اصلا آدم حسابت نمیکنن که منم که تو رو تحمل میکنم

من عموی شوهرم مرد خانوادم زنگ زدن به خانوادش تسلیت گفتن به شوهرم زنگ نزدن هنوووزم ک هنوزه سالهاس تود ...

شوهر دختر عمه اخه

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

والا من میگفتم زنگ بزنن ولی میبینم وقتی شوهرمو جای آدم میزاریم خودشو بالاها فرض میکنه،یه بار بهم گفت ...

والا آدم روش نمیشه به مامانش بگه زنگ بزن به شوهرم تسلیت بگو 

یه جوریه طرف نمیگه مگه من خودم نمیفهمم

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀