بعد الان شوهرم با من دعوا که چرا خونوادت به منو خونوادم زنگ نزدن تسلیت بگن😐میگم بابا شوهر دخترعمت واقعا دیگه دوره😐😐والا زندگیمون شده خاله زنک بازی این چرا زنگ نزده اون چرا زنگ نزده اونیکی چرا اینو گفته
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینا همه از زیر سر مادرشوهرت درمیاد واسه من گلایه میکنن چرا تو شوهرت نیومدین ختم عروس عمویی پدرشوهرم ...
آره به خدا آخه جالبه همسرم سرکار بود خونوادشم شهرستان هیچکدوم نیومدم مجلس ترحیم،بعد این خودشو میکشه چرا زنگ نزدن،گفتم فردا هم شوهر دختر عمه من مرد تو زنگ نزن
بابا والا آخه وقتی فامیل نزدیک یا درجه یک نیس برا چی زنگ بزنن
خود شیفته تشریف داره شوهرت دقیقااااا مثله همسر منه خواهر زایمان کرده بعد میگه چرا خواهرت زنگ نزده واسه شام خانواده منو دعوت کنه درصورتی که شام کاملا خانوادگی بود
قوم شوهر مثل درخت کنار توالتن🌴🚽 نه میشه از میوه شون خورد نه زیر سایه شون نشست 😂
حالا خانوادش که هیچ،حالا یه زنگ بزنن درحد یه تسلیت ساده،چیزی نمیشه،بگو خبر نداشتن که داماد عمت فوت کرده،حالا دلیلی بر زنگ زدن نیست واقعا،با شما هم نسبت خاصی نداره چ برسه به زنگ زدن ولی حالا که متوقع هست یه تماس ساده داشته باشن
بگو با ی تماس مرحم داغ شما میشیم خب خودتون برید حداقل تومراسم ختمش شرکت کنید بگو هرکسی از فامیلا ما ...
به خدا بابا مامانش میخواد مریض شده مامانت چرا به مامانم نزد،خواهرش میخواد مریض شده مامانت چرا زنگ نزد،خودم مثلا هر ۳ یا ۴ روز یا یه هفته زنگ میزنم به مامانش اونا کلا به من نمیزنم میاد میگه هان میخوای اختلاف بندازی،من با جاریم خوب نیستم مثلا میخوام جمع شن برن باغ عمه جاریم من میگم نمیام خود خاک بر سرش میره میاد میگه هان میخوای بین منو داداشام زنداداشم اختلاف بندازی،خواهرش محل نمیدن بهم موقع دعوت به داداشش میگه منم میگم نمیام برمیگرده میگه هان میخوای اختلاف بندازی،گفتم خاک برسرت مردم سر چیا دعوا میکنن ما سر چی