2777
2789
عنوان

یه لحظه بیایین

189 بازدید | 32 پست

بچه ها من به محل کار شوهرم یکم مشکوکم، الآنم گوشیش مونده خونه. به نظرتون برم محل کارش گوشیشو بدم بهش و اونجا رو هم ببینم؟ یا زشت میشه؟ اگه تجربه ای نظری دارین، ممنون میشم کمکم کنین (کارش توی یه شرکت خصوصیه)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم نیستم ولی میگم نرو محل کار . کسی اگر اهل چیزی باشه هرجایی میتونه دنبالش باشه پس ذهنتو خراب نکن

پس یعنی میگین به جای اینجور کنترل کردن ها، به مغزش نفوذ کنم درسته؟ روی رابطمون باید کار کنم. رابطمون که خوب باشه، اونم فکرش سمت این چیزا نمیره؟

آخه شوهرم در کل اینجور آدمی نیست که به زن جماعت محل بده. اما گاهی اشتباهات کوچیکی درمورد خانم ها داشته که اون اشتباهات کوچیک باعث شدن یکم اعتمادم بهش از بین بره. دروغ هم متاسفانه زیاد شنیدم ازش و پنهانکاری داشته چند مورد. اما در کل میبینم که دوسم داره و باهام خوبه. 🤷🏻‍♀️

پس یعنی میگین به جای اینجور کنترل کردن ها، به مغزش نفوذ کنم درسته؟ روی رابطمون باید کار کنم. رابطمون ...

بله محبت کن آرامش خونه رو حفظ کن . حواست به خواسته هاش باشه غر الکی نزن گیر الکی نده بهش احترام بزار .   البته اینا باید دوطرفه باشه . اگر اینا رو رعایت کنی خیالت راحت باشه همه چی اوکی خواهد بود 

بله محبت کن آرامش خونه رو حفظ کن . حواست به خواسته هاش باشه غر الکی نزن گیر الکی نده بهش احترام بزار ...

بله درسته. البته بعضی وقتا هم باید محلش ندم تا روزایی که بهش محبت میکنم، قدر اون محبت رو بدونه. چون من قبلا همیشه و هر لحظه خودمو در اختیارش میذاشتم، این باعث شده بود دور بشه ازم . انگار خیالش راحت بود من همیشه مثل سرباز در خدمتشم. بعد فهمیدم که کارم اشتباهه ، یکم خودمو ازش محروم کردم، دیدم هی میاد سمتم و انگار تشنه ی محبتم شده.

بله محبت کن آرامش خونه رو حفظ کن . حواست به خواسته هاش باشه غر الکی نزن گیر الکی نده بهش احترام بزار ...

درمورد محل کارش هم خودش مثلا یهو میاد بهم میگه فلان خانوم بهم گفت برو برام وسایل بخر از سوپرمارکت، من عصبانی شدم رفتم به رئیس شرکت گفتم . رئیس هم به اون خانوم تذکر داد.درصورتی که مردهای دیگه توی شرکت، واسه خانوما وسایل میخرن. یه روز دیگه یهو میاد بهم میگه اونجا یه دوست پیدا کردم ، اونم عین منه سر به زیره و با خانوما صمیمی نمیشه ولی بقیه ی مردها خیلی با خانوما میگن میخندن.بعد می‌گفت اون دوستم بهم میگه تو از منم سر به زیرتری. مردی که اینجوری از خودش تعریف کنه، به نظرتون راست میگه یا میخواد یه چیزی رو لاپوشونی کنه که هی اینجوری میگه ؟