2777
2789
عنوان

این ماه مشخص میشه

59 بازدید | 4 پست

ای وی اف میکنم یا همچنان‌بادارو رفتم پیش دکتر بهش گفتم ای وی اف کن دیگه خلاص شم گفت سنت خوبه ای وی اف  اخرین راهه صبرکن ببینیم چی میشه یک لوله م‌بسته س ماه قبل سمت بسته رشد کرده بود دوماه قبل سمت باز بود ک‌نشد دکتر گفت بخای هم انجام میدم نظرتون چیه منتظرم پریود شم‌برم

اگه با دارو می‌تونه مشکلتو رفع کنه عجله نکن فکر نکن با ای وی اف همون دفعه اول جواب میگیری ممکنه مجبور بشی مراحل اونم‌ چند دفعه تکرار کنی که اذیت میشی .چند سالته ؟؟؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۳۰ دکترم همینو‌گفت گفت نمیشه بعد‌تاامید میشی

خلاصه منی که تجربه چندین بار ای وی اف ناموفق داشتم دارم بهت میگم چون هم از لحاظ جسمی داغون میشی هم روحی عجله نکن بزار دکترت کارشو بکنه اگه هم فکر می‌کنی کاری از دستش برنمیاد و الکی با دارو داره وقتتو تلف می‌کنه برو با یه دکتر دیگه هم مشورت کن ولی اشتباهات منو نکن اینقدر از این دکتر به اون دکتر نکن و خودتو سرگردون نکن تو مطب ها 

خلاصه منی که تجربه چندین بار ای وی اف ناموفق داشتم دارم بهت میگم چون هم از لحاظ جسمی داغون میشی هم ر ...

اتفاقا منم اول اینجور بودم میرفتم شهرای دیگه دکتر الان همین ک‌تو شهرمون  فلوشیپ نازایی هست همینو‌دارم میرم