2777
2789
عنوان

شوهر دختر عمه شوهرم فوت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1649 بازدید | 77 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بابا والا آخه وقتی فامیل نزدیک یا درجه یک نیس برا چی زنگ بزنن

حق با شماست

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
من عموی شوهرم مرد خانوادم زنگ زدن به خانوادش تسلیت گفتن به شوهرم زنگ نزدن هنوووزم ک هنوزه سالهاس تود ...

اتفاقا خونوادم به من گفتن من نذاشتم چون میدونی چرا کل خونوادش نتونستن بیان برا مجلس ترحیم منو از عوض همشون فرستادن برم یه زنگ نزدن تشکر کنن،به خدا من حتی حرفی هم نزدم ولی وقتی از جلو بازی در میاره من ناراحت میشم،دو هفته پیش رفتم کربلا خونوادش زنگ نزدن یه زیارت قبول بگم،چند روز پیش همسرم سوغاتیاشونو برد داد یه زنگ نزدن تشکر کنن،دیروز رفتم مجلس ترحیم یه زنگ نزدن تشکر کنن

اینا همه از زیر سر مادرشوهرت درمیاد 

واسه من گلایه میکنن چرا تو شوهرت نیومدین ختم عروس عمویی پدرشوهرم 

ول کنا خدا رحمتش کنه چیزی نگو هرچی بگی بیشتر کش پیدا میکنه‌اون‌فوت کرده رفته دعواش تو خونه شما میمونه

‏در‌ من خری به گل نشسته.

نه کلا بچه بازی شده،خونوادت چرا منو دعوت نکردن،تو چرا به آبجیم زنگ نزدی،چرا به بابام زنگ نزدی،بابام ...

وااااااااااای عجب رو اعصابه ....اصلا دل به دل این کاراش ندی که بدبخت میشی....یه چند بار سرش داد بزن بگو مرد خجالت نمیکشی اینهمه خاله زنکی؟؟

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤