من تمییز میشورم که اون قسمت های جگر مانند یا لخته ی خون مانند داخل دنده منده های مرغ کامل کنده بشه و شسته بشه
پیاز رو ریز خرد میکنم و کمی که الگبش گرفته شد مرغ رو میزارم رو پیاز و حدود بیست دیقه سرخش میکنم تا پیازا کامل کاراملی بشن و شعله تند نباشه که ظاهری پیازا نسوزن بعد تو اب وا برن
و بعد از سرخ شدنش فلفل سیاه و زردچوبه و رب رو اضافه و ربش زیاد نباشه ها و پودر پاپریکا رو اضافه و کمی تفت و بعد هم به اندازه ای که روی مرغ رو اب بگیره اب جوش میریزم و میزارم دو ساعت بپزه با شعله کم و اخر که اماده شد پنج رقیقه ی اخر زعفران دم شده میریزم داخلش و درشو میزارم و تمام
برنجمم که زرشک رو قشنگ میشورم دو دیقه تو اب بعد میشورم و توی روغن و کره تفت میدم کمی شکر میزنم و ی قاشق اب و سه چهار دیقه تفت و..
زعفران دم شده هم قاطی مقداری برنج میکنم که در نهایت موقع سرو مرغم حاضر باشه و مقداری برنج زعفرانی و کمی زرشک سرخ شده و برنج سفید داشته باشم