2777
2789

من هر بار ی جور درست میکنم ولی زیاد خوشمزه نمیشه.اول مرغ رو میزارم توی آب که جوش کنه کف کنه بعد میریزم کفشو مرغ رو قشنگ میشورم.بعد پیاز خرد میکنم تفت میدم با ی حبه سیر مرغ رو اضافه میکنم نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و فلفل قرمز و چوب دارچین میزنم قشنگ که سرخ شد رب میزنم فلفل دلمه و هویج میندازم و چند تا آلو .نیم ساعت آخر هم کمی گرد لیمو میزنم.خاموش کردم زعفران اضافه میکنم.به نظر شما کجای کار من اشتباهه

ششمین کاربری 😒

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هویج و قلفل واسه خوراک مرغه 

تو زرشک پلو کارایی نداره 

بعد پیاز و ادویه زدی نیاز ب هویج و فلفل نبود

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

نیاز نیست مرغ رو ابپز کنی 

مرغ رو با زعفران طعم دار میکنم کمی

مرغ رو سرخ میکنم 

پیاز سرخ میکنم و هویج و فلفل دلمه ای 

ادویه و رب و اب

مرغ رو اضاف میکنم و برگ بو و چوب دارچین میذارم اماده بشه و اخرشم زعفران

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
نیاز نیست مرغ رو ابپز کنی مرغ رو با زعفران طعم دار میکنم کمیمرغ رو سرخ میکنم پیاز سرخ میکنم و هویج و ...

شما کف مرغ رو نمیگیرید آب مرغتون خوش رنگ میشه؟من کفشو نگیرم ی جوری آب مرغم نارنجی میشه

ششمین کاربری 😒

شما کف مرغ رو نمیگیرید آب مرغتون خوش رنگ میشه؟من کفشو نگیرم ی جوری آب مرغم نارنجی میشه

اره عزیزم خوب میشه 

رب خونگی استفاده میکنی؟

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

من سس جدا درست میکنم ! 

ببین مرغ رو سرخ میکنم 

وقتی داره سرخ میشه تو یه ماهیتابه پیاز رو رنده میزنم و سرخ میکنم 

( پیاز بیشتر باعث خوشمزگی میشه اما به اندازه مرغاتتتاا؛ چون زیادیش هم شیرین میکنه غذارو)

پیاز که سرخ شد یکم عصاره مرغ و هویج و فلفل دلمه نمک و ادویه ها رو میزنم رب رو هم اضافه میکنم خامیش گرفته شد بهش آبلیمو میزنم و اب جوش میریزم ؛ 

فقط یادت باشه تو اون روغنی که مرغ هاتو سرخ کردی به هیچ عنوان استفاده نکن و قابلمه و روغن جدید استفاده کن 

باعث بو بد مرغ میشه

خلاصه کف قابلمه تو پیاز ورقه ای بنداز مرغ و بچین 

حالا آب رو بده روی مرغات شعله رو کن 

دو ساعت بعد نوش جان کن😘😘😘😘