من سس جدا درست میکنم !
ببین مرغ رو سرخ میکنم
وقتی داره سرخ میشه تو یه ماهیتابه پیاز رو رنده میزنم و سرخ میکنم
( پیاز بیشتر باعث خوشمزگی میشه اما به اندازه مرغاتتتاا؛ چون زیادیش هم شیرین میکنه غذارو)
پیاز که سرخ شد یکم عصاره مرغ و هویج و فلفل دلمه نمک و ادویه ها رو میزنم رب رو هم اضافه میکنم خامیش گرفته شد بهش آبلیمو میزنم و اب جوش میریزم ؛
فقط یادت باشه تو اون روغنی که مرغ هاتو سرخ کردی به هیچ عنوان استفاده نکن و قابلمه و روغن جدید استفاده کن
باعث بو بد مرغ میشه
خلاصه کف قابلمه تو پیاز ورقه ای بنداز مرغ و بچین
حالا آب رو بده روی مرغات شعله رو کن
دو ساعت بعد نوش جان کن😘😘😘😘