2777
2789
عنوان

رفته بودیم دبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 95 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مقایسه درستی نیست ایرانیا با ویزا و قانونی میرن اونجا کلی هزینه میکنن اینا یعنی یعنی درآمد واس ...

بهترین کافه هارو توبهترینها مکان های شهر زدن تهران پراز کافهوهای لاکچری افغان قم اصفهان ...چی بگیم والا

عزیزم مقایسه درستی نیست ایرانیا با ویزا و قانونی میرن اونجا کلی هزینه میکنن اینا یعنی یعنی درآمد واس ...

منم از این افغانی های اشغال حمایت نکردم. منظورم این هستش به هر قوم و قبیله ای در کشورشون رو باز نمیکنن بگن اینا نمیدنم برادرهای ما هستن خواهرهای ما هستن و از این دسته چرت و پرتا

اصلا خوششون نمیاد ازماما رفته بودبم اصلا رفتارشون خوب نبود ینی بددم هم نبود ولی کلا از ایرانیا خوششو ...

کی از ما خوشش میاد؟اون از سوریه اون از عراق اون از ترکیه همه دارن فحشمون میدن😅

الان جای ما و اونا برعکس بود شما ناراحت بودی؟

من ۴سال دبی زندگی کردم چون شوهرم ومادرشوهرم تابعیت اونجان .باوجود گرونی ایران بیچارگی وفلک زدگی وبدبختی ولی جای پای اقا ومولای زمانه ام رهبر بااقتدارم سیدعلی خامنه ای رو با هیچکدوم ازامکانات نه فقط دبی کل اروپا نمیدم تااخرین قطره خونم لبیک یا رهبرم تاج سرم .من مثل بعضی از کشورهای عربی خائن نیستم که ولی امرم به دوهزار تومن بفروشم