2777
2789
عنوان

رفته بودیم دبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 95 پست
درسته من شنیدم اونا تو ایام اربعین خوب و مهربون میشن ولی دقیقا روز بعد اربعین برمیگردن به اصل خودشون ...

عراقیا خیانت اززمان حضرت محمد صلی الله  توخونشه توذاتشونه وطن فروشن بعدش که واسه امام علی وامام حسین وحتی ب رهبر حذب بعثی خودشون صدام وفا نکردن بهش خیانت کردن ادمای منفعت طلب که بادینارودرهم شرف ووطن میفروشن 

عراقیا خیانت اززمان حضرت محمد صلی الله توخونشه توذاتشونه وطن فروشن بعدش که واسه امام علی وامام حسین ...

البته حزب بعث ۲۰ درصد ارتش عراق رو تشکیل می‌داد اونم تو رده های بالایی نظام بودن این فرمانده های دون پایه که تو جنگ بودن همه افراد عادی بودن الانم تا سرصحبت میشن همه تقصرها رو گردن حزب میندازن و جنایات خودشون رو توجیه میکنن من به شخصه تا عمرم دارم از عراق و عراقی متنفرم چه بعث باشه چه معمولی همه شون سروته یه کرباسن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا خوششون نمیاد ازماما رفته بودبم اصلا رفتارشون خوب نبود ینی بددم هم نبود ولی کلا از ایرانیا خوششو ...

حق دارن خب🤣🤣🤣

ولی ب کجا رسیدیم ک ترکیه ای ها هم مارو ادم حساب نکنن

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

من ۴سال دبی زندگی کردم چون شوهرم ومادرشوهرم تابعیت اونجان .باوجود گرونی ایران بیچارگی وفلک زدگی وبدب ...

اگه ارتباطی داری باهاشون لطفا پیام ما مردم بیچاره رو هم برسون بگو له شدیم زیر بار گرونی و هوای آلوده شما شاید دوست داری تحمل کنی برا آرمان هات ولی همه مثل شما فکر نمیکنن این کشور مال ما هم هست ما هم آدمیم و ب اینجا تعلق داریم 

.

هه اهم اره وضعت این نبود چون اثری ازایران نمیموند همش انگلیسی ها بودن میخوردن ومیکردن ومیبردن اینو م ...

الانم روسها و چینی ها و عربها دارن میخورن و میبرن فرقی نکرد ک بدتر هم شد جماعت شما همیشه زبون دراز دارین کاش قطع بشه

.