2777
2789
عنوان

شوهرم میگه قدمت نحسه

1118 بازدید | 78 پست

سلام دوساله ازدواج کردم ازوقتی اومدم بازار کارش صفر شده ورشکست شده آپارتمان و ماشینش رو فروخت الان به هرکاری دس میزنه بدبیاری میاره حتی نمیتونه خرج زندگی رو دربیاره

همش میره سراغ مشروب و خوشگذرونی با دوستاش از بی پولی ده تا قرص اعصاب میخوره منم حرفی زدنی میگه قدمت نحسه از وقتی اومدی زندگیم داغون شده

کم کم خودمم باورم شده پام بد بوده براش افسردگی گرفتم از خودم بدم میاد😭رودرو کم نمیارم پیشش میگم تو بی عرضه بودی اموالتو ازدست دادی ولی از درون داغونم

چیکارکنم نحسی پام بره؟😭😭الان میگید خرافاته نحسی ولی واقعا اینطوریه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم وقتی عقد کردم پدرشوهرم فوت کرد، سالش نشد مادرشوهرم فوت کرد،

چندسال بعدخواهرشوهرم همینو به روم اورد البته با خنده و اینا،

ولی خب گفت دیگه😐

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
میگفتی پس مواظب خودت باش احساس می کنم تو هم رفتنی هستی.

😁🤭

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔