2777
2789
عنوان

رفتار نامزد داداشم طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 77 پست

من بودم حتما رای داداش و پدر مادرم و میزدم و شدیدن مخالفت میکردم واسه این وصلت

همه قبل از ازدواج اخلاقای خوبشونو نشون میدن و خرشون که از پل رد شد خود واقعیشونو

این دیگه چه دختریه که الان اینجوریه، خدا به داد بعدش برسه،

مطمعن باش بعد از ازدواج سر کوچیکترین موضوع که با شماها قهر و قطع رابطه می‌کنه، دو روز یه بار هم قهر می‌کنه میره خونه باباش 

آخه بچه هم نیس 24 سالشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چمیدونم باید باهاش حرف بزنم خیلی نگران شدم بعد چند روز تازه داداشم زبون باز کزده

مراقب داداشت باش

ی وقت تصمیم اشتباه نگیره

فکر کنم این دختره بی منطق و زود رنج و باشه

سوهان روح میشع اینطوری

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘
چمیدونم باید باهاش حرف بزنم خیلی نگران شدم بعد چند روز تازه داداشم زبون باز کزده

حتي داداشت موقعيتشم خوب نبود 

اين ازم اصلا ادم ازدواج نيست 

زندگي با ادم قهر قهرو طرفو نابود ميكنه 

داداشتو از همه عالم ميبره 

یا خدا چه وحشتناک

به خدا شوهرم ۷ ساعت یه کوب رانندگی کرد بریم برسیم، نیومد سر سفره.

منم زبونم درازه.

گفتم فلانی خانم ، چون شوهر من هست روش نشد بیاد سر سفره.

باباش ساعت ۳ ظهر میگفت، نه تازه صبحونه خوردن، در حالی که برادرشوهرم اومدیم تهران ازم عذر خواست، گفت با من قهر کرده بود و ....

کلا برادرشوهرم همش بخاطرش سرش پایین بود.

بعد دختر رفت درخواست مهریه داد، خواست اینجوری برادرشوهرمو بزاره تو فشار، یه هو ورق برگشت.

تو کارهای دادگاه، برادرشوهرم با یه دختر تو همین تهران اشنا شد، دختره هم وضع مالیش عالی، اونم داشت طلاق میگرفت.

مهریه دختر رو دادن و با هم ازدواج کردن.

خدایی کلاس و ادب و ... این جاریم کجا و اون کجا.

اینقدر با کلاسه، برادرشوهرم بنده خدا، سرش بالاست الان.

در مورد عروستون از همین الان جدی فکر کنین ، اینجور رفتارا تو ذات آدم و تغییر نمیکنه

عزیز خودتو قاطی نکن بعدا میگه حرفای تو باعث و با نی این اتفاق شد ... مطمئنی پدرومادرت سلام کردن؟؟؟ خ ...

اره بابا پدر مادر من نزدیک ۶۰ هستن 

جان جانانم💗💕

ن کشته مرده داداشمه

اینجوری به نظر نمیاد 

خواهشا عجله نکنید و خوب فکراتونو بکنید بعد قطعیش کنید ..

دختره با این اخلاقا در طول زندگی دائم غر غر و قهر و خاله زنکی داره واسه داداشت که مامانت اینکار کرد بابات اونطور گفت خواهرت اینجور..

بهترین زمان الانه واسه صرف نظر کردن

اگه کشته مرده داداشت باشه اخلاقشو درست میکنه 

اگرم نه که داداشت خودشو بدبخت نکرده..

نزارید فردا بایه بچه یا با چند سال زندگی همه دارایی داداشت رو بگیره و بره..

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

ببین به قول شوهرم اومد ناز کنه، نفهمید چجوری ناز کنه، تعریف کردم تهش چی شد، بخون . تو چند پست بالاتر ...

آره خوندم

چه مدل نازکردنی بوده

خوشبخت بشن

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من بگی مردگریز؟بگو به کتفم!

آره خوندمچه مدل نازکردنی بودهخوشبخت بشن

بعد اینکه دید جدی جدی برادرشوهرم داره طلاقش میده و مهریه هم جور کردن، شوک شد.

خاله و شوهرخاله اش اومدن با اینا صحبت کنن، من نرفتم ، شوهرم رفته بود، میگفت هی میگفتن بچگی کرده و ....

مثلا میگفت یه عروسی تو شهر ما بگیرین، بعد یه عروسی تو تهران.

کلا من خیلی با برادرشوهرم حرف زدم ، گفت نمیخوام الان جدا بشم، بهتر با بچه باشه.

مثلا شوهرم میگه، برادرش اس ام اسش نشون خاله داد، نوشنه من سرطان دارم و تو به فکر نیستی و ....

میگه خاله از خجالت مرد، چرت و پرت فرستاده بوده نگو، اصلا سرطان کجا بودش. بچه هم نبود ها ۲۸ سالش بود اون زمان.