2777
2789
عنوان

رفتار نامزد داداشم طبیعیه

1259 بازدید | 77 پست

داداشم دختری. رو میخاد دختره هم داداشم رو میخاد الان مراحل قبل نامزدی هستن دو سه جلسه رفتیم خاستگاری 

اخرین جلسه دختره نیومد به پدر مادرم سلام کنه انتظار داشته پدر مادرم بهش سلام کنند گفت به داداشم پدر مادرت تحویل نگرفتن 

فرداش با داداشم قهر کرد میخاستن برن خون ازمایش نرفتن قهر کرد وسط جلسه پاشد رفت اتاق چای نیاورد و ساکت نشست یه گوشه ناراحت

داداشم میگه خیلی قهر میکنه تا الان هیچی نشده هزار بار قهر کرده به پدر مادرم نگفته دختر این حرفو زده فقط به من گفت . ما هیچکدوم باهاش نرفتیم فقط پدر مادرم رفتن باهاش میترسه بدنر بشه پیش من دردودل کرده منم گفتم سنش کمه ۲۴ سالشه البته درست میشه اینجور گفتم داداشم یکم بهتر بشه گفتم باهاش حرف بزن گفت زدم حرف حرف خودشه

شرایط داداشم شاغله ارشده معاون اداره است خونه ماشین هم داره دختر هم شاغله فوق دیپلمه و با مدرک دیپلم سرکار میره البته داداشم از قبل دوستش داشت و داره بنظرتون منطقیش چیه دختر فقط این دوتا اخلاق بد رو داره قهر میکنه مسیله را کش میده

جان جانانم💗💕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختره داره اشتباه میکنه با رفتارش شخصیت خودشو نشون میده . یا داداشت یکاری کرده که این دختر داره منصر ...

ن بخدا داداشم میگه کوتاه میام فایده نداره داداشم ۳۲ سالشه

جان جانانم💗💕