2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دانشگاه

راه اول میتونی خودتو خسته و بی حال نشون بدی انگار همیشه حوصله نداری بری مانتو بخری یا لباس های مختلف بپوشی بگو حوصله شستن ندارم 

برا غذا هم دائم بگو اه این چیه اون چیه بو میده تاریخ نداره اشتها ندارم و..... برا غذا هم کنارشون نشین که اگر بیشتر خوردی بگن برا پوله 

و البته با این آدما دوست نباشی بهتره چون بعضی هاشون فقط پول از پسرا میگیرن

همش میخوان برن کافه یا رستوران ؟ خب برین یه جایی که کمتر خرج بشه مثلا سینما که سه شنبه ها که ارزون تر یا جاهای دیدنی شهرتون که رایگان و یا بلیطش ارزون واسه لباس هم از جاهای قیمت مناسب خرید کن چند تا بخر هر روز یکی رو بپوش که اینجوری تنوع داشته باشه و تکراری نشه من از باسلام خرید میکنم قیمت هاش خوبه واسه بودجه های مختلف لباس داره 

اون جوریم ک فک میکنن مریصم

ببین عزیزم شما نمیتونی کافه بری پاساژ نری 

هر چقدر هم تلاش کنی آخرش میفهمن  کم کم رابطه خودتو باهاشون کمرنگ کن 

نمیشه که کلا نری پاساژ نری رستوران و..... یا کات کن یا باید دائماً دروغ بگی 

رستوران ن هی کافه یا فست فودی

تو کافه آب معدنی هم سفارش بدی دو برابر بیرون قیمتش خب از بیرون چرا نمی‌خرین مثلا خیلی خوراکی ها هستن که قیمت مناسبن با یه چیپس هم میشه خوش گذروند حتما نباید خوراکی گرون خورد بنظرم با کسایی رفاقت کن که باهاشون راحتی اینجوری حال دلت هم بهتره