2777
2789
عنوان

کیا چاقن

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 50 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ورزش خونگیسعی میکردم ریلکس و آروم باشم تا دیگه نیازی به قرص نباشه

نمیشه باید دارو بخورم وگرنه حالم بد میشه، مثل این میمونه که شما دور از جون ناراحتی قلبی داری بعد بگی ریلکس و ارومم دارو نمیخورم 

استارتر جان اگه مایل باشی یه گروه کوچیک تو ایتا بزنیم و پنج‌شش نفر از بچه‌های انجا جمع شیم دور هم هر روز اونجا ورزش کنیم و به هم کزارش بدیم

فکر میکنم همراه داشتن اراده‌مون رو بیشتر میکنه

منم ۹۶ کیلوام و وزن نرمالم ۷۵

🌸یا علی مدد🌸                                            باردار نیستم تیکر رسیدن به وزن هدف💪🏻
استارتر جان اگه مایل باشی یه گروه کوچیک تو ایتا بزنیم و پنج‌شش نفر از بچه‌های ایتا جمع شیم دور هم هر ...

بدتر از درد چاقی درد اینه که مدام چاقی رو به روم میارن اونم کیا مثلا مادرم، خواهرم، خواهرزادم و..... 😔

بدتر از درد چاقی درد اینه که مدام چاقی رو به روم میارن اونم کیا مثلا مادرم، خواهرم، خواهرزادم و..... ...

من اطرافیانم هم همگی تپلن😅

🌸یا علی مدد🌸                                            باردار نیستم تیکر رسیدن به وزن هدف💪🏻
بله البته موقع شیردهی خیلی خوش. اندام شده بودم ولی بعد قطع شیردهی چاقیم شروع شد

بزرگی شکم شما به خاطر شل شدن ماهیچه های شکم هست که بعد از حاملگی اینجور میشه . میتونی با دویدن ماهیچه ها رو سفت کنی که باعث چربی سوزی هم میشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

منم ۳ کیلو اضافه وزن دارم چندین ماهه نمیتونم خودمو کنترل کنم کم بخورم چن روزه مهمون داشتیم فقط کارکردم دوکیلو کم کردم 😂رژیم کافی نیس سعی کن حتما کار یاورزش کنی شباهم کم بخوری 

استارتر جان اگه برات مقدوره خودت گروه بزن درخواست دوستی بدم لینکو بهم بدی

من نتونستم☹️