2777
2789
عنوان

کیا چاقن

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 50 پست
همین اراده ام ضعیفه دردم همینه

کسی که ارادش ضعیفه باید یاد بگیره از شکم گنده لذت ببره 😂😂😂

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیشه باید دارو بخورم وگرنه حالم بد میشه، مثل این میمونه که شما دور از جون ناراحتی قلبی داری بعد بگی ...

دقیقا یه نفر که مورد شما رو داشت چند بار اومد و باهاش صحبت کردم . البته حضوری . 

متاسفانه داروهای ضد افسردگی باعث افزایش وزن میشن 

و بعضی هاشون اعتیادآور هستن

یه محیط آروم و همکاری بقیه اعضای خانواده برای آرامش شما و مهمتر از همه خواستن خودتون ، کمک میکنه به درمانتون‌ .

مشاوره برای بانوانی که اضافه وزن دارن 

عزیزم شما افسرده ای متاسفانه 

منم دقییییقااا همین حال شما رو داشتم انگار برکت هم از خونه و زندگیت میره 

هرچقدر بیشتر پیش میری قدرت خریدت میاد پایین حس فقر بیشتر افسرده ت میکنه 

منم دقییییقا چندسالی درگیر این قضیه بودم خواستم بهت بگم چیکار کنی ولی میترسم به حساب تبلیغ و فلان بزاری 

فقط یه مورد که میتونم بهت توصیه کنم اینه که یجا مشغول کار سبک شو نه کار سختی که درگیری ذهنی بخواد از خونه بزن بیرون کار آسون که مجبور بشی صبحا از خواب بیدار بشی یه وعده صبح تاظهر کافیه 

اصلا به پولش نگاه نکن هرچقدرم کم بود پولش برو 

ببین جایی فروشنده صبح خواست آرایشگاهی خواستن فقط صبحا سالنو باز کنی و اینچیزا

عزیزم شما افسرده ای متاسفانه منم دقییییقااا همین حال شما رو داشتم انگار برکت هم از خونه و زندگیت میر ...

وقتی مشغول شدی تعهدت مجبورت میکنه به هر قیمتی صبح پا شی بری اوایلش سخته اذیت کننده س اما به مرور بهت انگیزه میده حالت عوض میشه افسردگیت از بین میره

منم قرص میخوردم دو ساله این کارو کردم باورت نمیشه فقط دلم میخواست بخوابم بیدار نشم هوا روشن میشد دلم میخواست گریه کنم که چرا زنده م چرا روز شد چرا باید با دیگران روبرو بشم 

اما خدا رو هزار مرتبه شکر از عید که الان ده ماه میشه دیگه داروهای افسردگیمم گذاشتم کنار

و امیدوارم روزایی بهتر از اینم ببرم درحالی که الان دارم کیف دنیا رو میکنم وضع مالیمونم خدارو شکر خوبه شوهرم کارگره فکر نکنی حتما باید میلیاردر باشی بتونی لذت ببری از دنیا