2777
2789
عنوان

دعای عهد بخونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 91 بازدید | 19 پست
خوندم لطفا برای فرزانه و خانوادش دعاکن

حتما عزیزم چشمم😘😘😘التماس دعا دارم منم

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوکی نخون گوگولی 😁ولی من خوندم

بخون بلکه هوا تمیز شد و بچه هامون نفس کشیدن 

بخون بلکه حقوق بازنشسته هامون زیاد شد 

بخون بلکه کرایه خونه ها ارزون شد 

برای هزاران چیز دیگه که هممون میدونیم بخون 

ما فقط باید بخونیم گوگولی فقط بخونیم 

بخون بلکه هوا تمیز شد و بچه هامون نفس کشیدن بخون بلکه حقوق بازنشسته هامون زیاد شد بخون بلکه کرایه خو ...

خب اتفاقا منم همینو میگم همه ادیان منجی دارن یعنی بشر هرررکاری کنه تهش نیاز داره یکی بیاداصلاح کنه

الان من خارج از ایران زندگی میکنم دغدغه ها اینجام همینه  هوا، بازنشسته ها، سوخت و... خیلی چیزا 

حتی اخلاق آدما

یه روزی هم میرسه که وقتی دلت گرفت و دیدی نه خودت نه هیچ کس دیگه نمیتونه این وضعو درست کنه، توئم از خدا منجیو میخوای

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
بخون بلکه هوا تمیز شد و بچه هامون نفس کشیدن بخون بلکه حقوق بازنشسته هامون زیاد شد بخون بلکه کرایه خو ...

همین چرتو پرتایی که میریم داروخانه میگیم بده برا مثل نیش حشره اینجا باید کلی پول خرج کنی دونه دونه متخصص بگذرونی  بری جلو تا اونو بهت بدن و خیلی چیزا که حوصلش نیست بگم  که هرجا مشکلات خودشو داره