2777
2789
عنوان

مامانم بشدت بشدت ادم دو روییه

233 بازدید | 12 پست

یعنی ایییینققققد ب حاضر با طرف خوبه اییینققققد خودشو خوب نشون میده همه میگن فقط مامانت.بعد میاد اینقد پشت طرف حرف میزنه اینقد حسودی میکنه اینقد ذاتش خرابه ک حد نداره..ما سه تا خواهریم متاهلیم اون دوتا بزرگتراز منن و زودتر متاهل شدن..چن باری میگفتن ما وقتی میریم خونه بابا..همیشه با دعوا کردن با شوهرامون برمیگردیم خونه خودمون یجوری تفرقه مینداخت بین خواهرام و شوهراشون ک اصلا خودشون متوجه نمیشدن ولی در حاضر خوب بود معنی حرفشونو وقتی فهمیدم ک خودم متاهل شدم..بشدت تبعیض گره..بشدت بین ما دخترا و پسراش فرق میزاره..من مجردی جرات نداشتم ی لقمه غذا اضافه بخورم یا ی ساعت بیشتر بخوابم همممشششش غر میزد سرم..ی لباس نداشتم بپوشم درس حسابی ..اما الان بهترین لباسا گرونترین عطرا و تا الان ۱۰۰گرم طلا واسه خواهرمجردم گرفت..کاری کرد بابام چهارتا خونه ای ک داشت زد ب نامش و همینطور ماشینشو و اونم داره زیر زیرکی میده ب دوتا داداشم..اوایل شوهرم میگفت اینقد مامانت اخلاقش خوب بود گفتم کاش دخترش هم مثه خودش باشه اون زمان ک نامزد بودیم..الان ۸سال گذشته ی بار تو دعوا بهم گفت الان مامانت رو شناختم خداشاهده اگه ذره ای ب اون میرفتی تا الان صدبار طلاق گرفته بودیم و همینطوز این حرفو شوهرخواهرام ب خواهرام زده بودن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره