2777
2789
عنوان

کسی اینجا به بچش شربت امگا سه میده

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 78 پست
آها چند سالشه پسرت؟؟

سه سالشه

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
ببین اشتباه نکن،در اسرع وقت تلویزیون رو ازشون بگیر،پسر من معتاد تلویزیون بود،از صبح که چشماش باز میش ...

عاره ولی خودشون کنترل میدن دستم وازم تلوزیون میخوان شوهرمم بدتر گوشی براشون کارتن میزاره تو گوشی نگاه میکنن منم اعصابم نمیکشه دیگه هرچقدر من میگم کسی همکاری نمیکنه

نظرشمام محترمه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گریه نمیکنه؟؟من هم شیشه شربتو ببینه دستمه فرار می‌کنه و گریه میکنه،باید دست و پاشو بگیرم دهنشو به زو ...

گریه میکنه ولی ب زور میگیرمش لای دست و پام لپاشو فشار میدم از گوشه لبش میریزم چاره ای نیس دیگ ب خودشون باشه دوس ندارن بخورن😂😂😂 ولی عملیات رو زود تموم میکنم 🤣🤣🤣🤣

تیکر یکسالگی دخمل مامان 💋😍به‌نیت سلامتی خودم و نی نی م ؛ سر به راه شدن داداشم😔 خونه دارشدن و ماشین دارشدنم (اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم) 
عاره ولی خودشون کنترل میدن دستم وازم تلوزیون میخوان شوهرمم بدتر گوشی براشون کارتن میزاره تو گوشی نگا ...

آره شوهرت باید همکاری کنه،تو گوشی سرچ کن کودکان دیجیتالی،میبینی همین تلویزیون و گوشی چه بلایی سرشون میاره،پسر من معتااااد بود،کنترلو قایم میکردم،تلویزیونو ازبرق می‌کشیدم میگفتم خرابه،گریه هم میکرد ولی باهاش بازی میکردم سرش گرم بشه و کم کم عادت کرد،الانم بزارم براش باز میبینه،عاشق گوشیه ولی گوشیم همیییشه سایلنته و تو خونه اصلا دست نمیگیرم و همیشه قایمش میکنم

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
گریه میکنه ولی ب زور میگیرمش لای دست و پام لپاشو فشار میدم از گوشه لبش میریزم چاره ای نیس دیگ ب خودش ...

اها،مثل اینکه چاره ای جز این نداریم🙁

اها،مثل اینکه چاره ای جز این نداریم🙁

اره خواهر همه بچه ها با خوردند قطره مشکل دارن ب روغنی و غیر روغنیشم ربطی نداره کلا دارو دوس ندارن با اینکه من همه رو خارجی میخرم و فوق العاده خوشمزه بازم بدخوری میکنه

تیکر یکسالگی دخمل مامان 💋😍به‌نیت سلامتی خودم و نی نی م ؛ سر به راه شدن داداشم😔 خونه دارشدن و ماشین دارشدنم (اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم) 
اره خواهر همه بچه ها با خوردند قطره مشکل دارن ب روغنی و غیر روغنیشم ربطی نداره کلا دارو دوس ندارن با ...

حالا پسر من یه سری رهاکین میدادمش قشنگ میخورد،خوشش میومد،اگه میدیدش میآورد که بهم بده خارج برنامه مجبور میشدم بهش بدم از بس دوست داشت ولی اینو نمیخوره

حالا پسر من یه سری رهاکین میدادمش قشنگ میخورد،خوشش میومد،اگه میدیدش میآورد که بهم بده خارج برنامه مج ...

دخترمنم بعضی وقتا مولتی یا اهنشو خودشو دهنشو باز میکنه ولی اکثرا ب زور میدم میخوره حتی مریض میشه استامینوفن نمیخوره اونم ب زور میدم بالاخره باید داروشو بخوره چ مکمل چ واس سرماخوردگی و اینا

آره شوهرت باید همکاری کنه،تو گوشی سرچ کن کودکان دیجیتالی،میبینی همین تلویزیون و گوشی چه بلایی سرشون ...

بازخوبه شما یه نفره من دوتا هستن از پسشون برنمیام تازگی کلمات رو میگن مثلا یکیشون دسشویی داره دادمیزنه سرم میگه بدو بدو یا هشدارمیده که خواهرش داره خرابکاری میکنه جمله هم تا الان وات ایز دیس رو یادگرفته 

نظرشمام محترمه

چند سالشه؟ قرصش هم هست، من به دخترم روزی دو تا قرص میدم

چندوقته هروز دوت میدی؟

دکتر به ما گفت به هیچ عنوان هفته ای دوتا بیشتر نخورید عوارض میاره😑😑

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
بازخوبه شما یه نفره من دوتا هستن از پسشون برنمیام تازگی کلمات رو میگن مثلا یکیشون دسشویی داره دادمیز ...

بازم خوبه،باهاشون زیاد حرف بزن،شوهرتو مجاب کن که باهات همکاری کنه،اره،دو تا واقعا سخته و طاقت فرسا،من همین الآنم وقتی گاهی اوقات پسرم گوشی دست میگیره خیلی آرامش دارم،چون میدونم هیچ جا نمیره و هیچ کاری نمیکنه ولی خب زیادیش واقعا ضرر داره

چندوقته هروز دوت میدی؟دکتر به ما گفت به هیچ عنوان هفته ای دوتا بیشتر نخورید عوارض میاره😑😑

دو‌سه هفته ست شروع کردیم

دکتر دختر من گفت هرروز بخوره

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
چون حالت روغنیه بدش میاد،یعنی دماغشو بگیرم نمیتونه تف کنه؟؟😆اه،دلمم میسوزه براش ولی می‌خوام حتما بد ...

یکی مادرا تاپیک زده بودکه بچش دوسالش بود حرف نمیزد

یه دکتر گفته بود موز بهش نده

پتاسیم زیاد نمیزاره بچه حرف بزنه!!!

اینم نداده بود بچه بعد یکماه شروع کرده بود به حرف زدن

شما منابعه پتاسیمو سرچ کن یمدت نده ببین چی میشه

طب سنتی ده سال پیش میگفتا ولی هیچکس گوش نمیداد

الان دکترا رسیدن به حرفش 

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
دو‌سه هفته ست شروع کردیمدکتر دختر من گفت هرروز بخوره

وای نه من تو نت هم همین الان سرچ کردم گفت زیادی دور از جون سرطانزاس 

اصلا هرچیزی زیادیش بده

همه چیز به تعادل

دکتر من قرصشو داده برای خودمو بچه ها

گفت همتون هفته ای فقط دوتا

بازم خوبه،باهاشون زیاد حرف بزن،شوهرتو مجاب کن که باهات همکاری کنه،اره،دو تا واقعا سخته و طاقت فرسا،م ...

بعضی روزها شوهرم همکاری میکنه یهو خواهرم میاد خونمون بچه ش همسن دخترای منه دوتا گوشی دست میگیره و دخترامو دق میده ما هم مجبورمیشیم گوشی بدیم دستشون یعنی از درو دیوار برام میباره که بچه هام بشدت بیبی دیجیتال شدن ولی یکیشون سعی میکنه حرف بزنه اون یکی هیچ 

نظرشمام محترمه