2777
2789
عنوان

کسی اینجا به بچش شربت امگا سه میده

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 78 پست
منم پسرم ۳سالشه زیاد حرف نمیزنه امگا۳هم دادم آنچنان تاثیری نداشت براش

امگا ۳ مکمله،به تنهایی باعث به حرف اومدن بچه نمیشه،گفتار درمانی ببریش خوبه

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
تو چند گرفتی خواهر؟من ۸۸۰ تومن دادم

نمیدونم ۷۸۰ یا ۸۷۰😁

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امگا ۳ مکمله،به تنهایی باعث به حرف اومدن بچه نمیشه،گفتار درمانی ببریش خوبه

پسرمن کلمه همه چی میگه مشکلم فقط جمله بندیشه حالا خودم هرروز باهاش کارمیکنم بابچه کوچیک نمیتونم پسرمو ببرم گفتار درمانی امیددارم تاعید بهتره بشه اگه نشه مجبورم قبل ۴سالگی ببرمش حتما 

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید🖤🖤🖤تازه ازدستش دادم😭😭
اره خیلی شنیدم که فلان بچه تا چار سالگی حرف نزده ولی خب نگرانم و نمیتونستم صبر کنم ببینم خودش به حرف ...

انشاالله تلاشن هرچه زودتر نتیجه میده عزیزدلم

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷