2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای یبار تو یه ارایشگاه بودم دیدم دوتا خانم با گریه دارن میان کنجکاو شدم چیشده دیدم دختره اوومد پیش ...

باورش نمیشده که اون عمه اینقد خطرناک ووحشتناکه

لطفا هیچکس درخواست دوستی نده 
ما ماشین سنگین داریم همسایه تا ماشین میدید میپرسید کرایهرچنده بار برا کجا هست جواب درستی هم بهش نمید ...

چه خوب چطورمیشکنیش همینجور کاسه روبرعکس میکنی؟

نمی دونم این ربطی به چشم داره یانه ولی ما دوسال پیش ماشین به اسممون در اومد با شوهرم رفتیم که امضا ک ...

مگه به کسی گفته بودیدکه میخابریدبرای ماشین؟

اوووو تاااا دلت بخواد ببین مهمونی برم صددرصد مریض میشم در حدی که دوسه بار سرم بزنم تا خوب شم یه جا م ...

چه بد 

به خالت بگو که دیگه خواستگارنداری تاچشمش ازروت پاشه

یبار دوستم اومد خونمون گف شوهرت چقد چشم پاک و خوبه از شبی که رفت زندگیم عوض شد شوهرم از گذشتش گف و ه ...

آره متوجه ام کاملا متاسفانه بیشتر دوستها براآدم چیزخوب نمیخان

آره متوجه ام کاملا متاسفانه بیشتر دوستها براآدم چیزخوب نمیخان

نه اون بنده خدا خیلی آدم شاد و خوبی هست ، متاسفانه شوهرش بیخیال بود و زیاد باهاش خوب نبود وقتی روابط منو شوهرم رو دید هی گف خوشبحالت و فلان و فلان، وقتی رفت زندگیم یهو شد برام جهنم باور میکنی یوقتایی بی دلیل انقد گریه میکردم و دعوای شدید میشد بین منو شوهرم سره دختری که اصلا واسه ۲۰سال پیش دوران دبیرستان شوهرم بهش زنگ می‌زده مسخره بازی در میاوردن دوست دخترای شوهرم همشون الکی بودن اینو مطمئن هستم با شناختی که ازش دارم ولی ۳سال من فقط غصه خوردم که چه شکلی بودن چه رابطه ای با شوهرم داشتن واقعا روزای بدی بود و همش هم از شبی که رفیقم رفت اتفاق افتاد

نه اون بنده خدا خیلی آدم شاد و خوبی هست ، متاسفانه شوهرش بیخیال بود و زیاد باهاش خوب نبود وقتی روابط ...

همین خوشبحالت دورازجون آتش میزنه به آدم

چقد جالب اتفقا امشب دارم کتابهای حقوقی می خوانم کتاب نظم نظم کنونی دکتر کاتوزیان الان اول ماده ۱۸۳ ع ...

آفرین بهت👌چه کتاب سنگینی رو میخونئ!!!!؟خیلی از دانشجوهای حقوقی هنوز اونو نخوندن یا اگه خوندن هم نفهمیدنش😉مگه آزمون ارشد حقوق یا وکالت و قضاوت داری که نظم کنونی رو می خونی گلم!!!!؟؟

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
همین خوشبحالت دورازجون آتش میزنه به آدم

دقیقاااااا، انشالله انرژی بد و چشم زخم از زندگی همه دور باشه به همین وقت عزیز 🙏🙏🙏🙏

همچنین از شما استارتر گرامی ، انشالله همیشه خوشبخت باشی🤲🤲🤲🤲

آفرین بهت👌چه کتاب سنگینی رو میخونئ!!!!؟خیلی از دانشجوهای حقوقی هنوز اونو نخوندن یا اگه خوندن هم نفه ...

نه عزیزم چون مدرک حقوقی ندارم نمی گذارند آزمون ها شرکت کنم برای امور قراردادی شرکت خودم نیازم دارم چون وکیل ها اکثرت بی سوادنند قبلا به مشکل برخوردم به غیر از حقوق من کتابهای 19 رشته تحصیلی را خواندم تازه حقوق را دو مرتبه خواندم این دومین باری است نظم می خوانم ، جامعه شناسی ، اقتصاد  ، ادبیات عرب ، علوم قرآنی ، جامعه شناسی و روانشناسی و خیلی رشته های دیگه بهتر از خودشان بلد هستم روزی بالای 17 ساعت مطالعه می کنم روزی سه ، چهار ساعت می خوابم. 

نه عزیزم چون مدرک حقوقی ندارم نمی گذارند آزمون ها شرکت کنم برای امور قراردادی شرکت خودم نیازم دارم چ ...

آفرین بر این اراده و پشتکار👌متاهلی؟

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻