2777
2789
عنوان

کاش قبل ازدواج نینیسایت رو میشناختم و ازتون راهنمایی میگرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 41 پست
اگر همسرت نمیزاره تنهایی بریباهاش در کمال ارامش صحبت کنبعدشم کلاسهای انلاین در خانه شرکت کننقاشی یاد ...

میشه ادرس چنتا کلاس انلاین بدی

ممنون میشم

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

خوشی زده زیر دلت 

ازاین فازافسردگی بیابیرون باشوهرت مسافرت برو بگرد پول داشتم یسر سفر بودم من .. بروبهترین باشگاه  چهارتادوست پیدا کن 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم افسردگی یه ذره داره میاد سر وقتت، (البته اگه تا حالا نیومده باشه} و اون هم بخاطر علاقه‌ایه که به اون آقا داشتی و بهش نرسیدی و تو ناخودآگاهت فکر میکنی که اگه با اون بودی، شرایطت روحیت بهتر بود، ولی اصلا معلوم نیست که این فکرت درسته یا نه، چون آدما تو زندگی زناشویی معمولا اون‌چیزی نیستن که در ظاهر نشون میدن

پس بچسب به زندگی فعلیت(که ظاهرا بد هم نیست) و شوهر و بچه‌ت و ازش لذت ببر

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
خوشی زده زیر دلت ازاین فازافسردگی بیابیرون باشوهرت مسافرت برو بگرد پول داشتم یسر سفر بودم من .. بروب ...

سفر که خوبه

ولی با بچه باشگاه نمیتونم برم

دوست خوب پیدا نمیشه

همش خرجشون میکنم.. همه چیو من حساب میکنم بعد میرن پشت سرمم حرف میزنن

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

چیشد ک عشقت نیومد خاستگاری

مامانش نزاشت

بابامم از اون بدش میومد

فامیل بودیم

مامانش میگفت من اخلاق ندارم

بابامم میگفت اون عرضه نداره

سفر که خوبهولی با بچه باشگاه نمیتونم برمدوست خوب پیدا نمیشههمش خرجشون میکنم.. همه چیو من حساب میکنم ...

یقینا دوستاتو اشتباه انتخاب میکنی

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
من ندارم میتدنی تو گوگل و اینستا پیداکنیفقط معتبر باشه

ممنون.ایده ی خوبی بود

بنظرم افسردگی یه ذره داره میاد سر وقتت، (البته اگه تا حالا نیومده باشه} و اون هم بخاطر علاقه‌ایه که ...

ممنون..درسته

من نمیدونم سطح روابطت باهمسرت چطوره از حرفات میفهمم یکم بی حس و حالی با ورزش و کلاس،درست میشه

اگه رابطت باهمسرت سرده یکم گرمترش،کن

باهم فیلم ببینید باهم برید بیرون

مردهاهم تو این دوره زمونه کم دغدغه ندارن درگیری دهنیشون زیاده شما کارهای تفریحی مدیریت کن

والا هی میگن پول آخه و اونها همینا پول نباشه چیکار میخوان کنن تو زندگی و این وضعیت معیشت ؟؟ تو امروز امروز پول نداشته باش ببین ننه بابات و خواهر و برادرت می‌شناسند یا نه و استارتر پول زیادی باعث توهم عشق سابقتون شده ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️