2777
2789
باور کن فقط شما نیستی که مطالعه میکنی و کتاب می خونی!!!ناسخ و منسوخ که جزء ابتدایی ترین اصول فقه هست ...

چقدر عالی از همان ابتدا شروع کن ، سعی کن اول خودت ، بعد خدا را بشناسی از زندگی ات نهایت لذت راببری ، جهان جهان بد خواهی جنگ نیست ، دنیا خدا خیلی زیبا تر چشم زخم عرفی که مملوح از جهالت و کینه توزی است.  

چقدر عالی از همان ابتدا شروع کن ، سعی کن اول خودت ، بعد خدا را بشناسی از زندگی ات نهایت لذت راببری ، ...

از ادبیات عرب زدی به ادبیات فارسی😎بی خیال گلم

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول فکر کردم واقعا از روی کج فهمی این حرفها رو میزنی و احتمالا دانشجوی ترم های اول کارشناسی ادبیات ع ...

امیدوارم خداوند ، شما را هر چه دوست داری می گویی . را در مسیر حقیقت قرار دهد

واقعا؟ آیت الله مجتهدی تهرانی؟

آره آیت الله مجتهدی تهرانی با همون بیان شیرین و دوست داشتنی ش🌹از اون به بعد به تخم مرغ شکستن اعتقاد پیدا کردم

چه جالب شنیده بودم طلا برای جذب آهن خوبه ولی چشم زخم و نمیدونستم

برای منم خیلی جالب بود تاحالا از این جنبه به موضوع نگاه نشده بود...

آره آیت الله مجتهدی تهرانی با همون بیان شیرین و دوست داشتنی ش🌹از اون به بعد به تخم مرغ شکستن اعتقاد ...

درود بر شما فقط کاشکی می دانستیم منبع آیت عزیز ، علمی است ، تجربی است و ... 

درود بر شما فقط کاشکی می دانستیم منبع آیت عزیز ، علمی است ، تجربی است و ...

دوست گلم قطعا از روی ایهام و کنایه و سجع و این چیزها نبوده...

عزیزم  پیامبر اعظم ما رسول الله حضرت محمد علیه السلام زیاد دشمن داشت وفقط دنبال نابود کردنش بودن واسه همین رفتن طرف یه ادمی که توچشم زدن مشهوره چشمش مثل یه تفنگ بوده درجا طرف ومتلاشی میکنه گفتن میخوایم یکیو چشم بزنی نتونه ازجاش بلندشه گفتن خب از اسمش وهیکلش وظاهرش واسم بگید نیاز نیست ببینمش همون لحظه جبرئیل علیه سلام برحضرت محمد  علیه السلام نازل شد وگفت ای محمد بشتاب روب روی این صخره وایسا وحضرت محمد علیه السلام وایساد واون صخره متلاشی شد ویک سنگ کوچیک ازاون صخره خورد ب انگشت کوچیکه حضرت محمد سلام الله علیه وکلی خون اومد بله چشم زخم موجوده وروایات ایات داریم .

یک مقدار از نهی بدعت در دین مطالعه کنید ، نیاز به تحقیق خیلی عمیق ندارد سرچ ساده به صورت تخقیقی و قی ...

آخ گفتی ،امان از این تفکرات نوظهور و بدعتی ها و روشنفکربازی ها و دین رو با سلیقه و مصالح امروزی تفسیر و تعبیر کردن ها....خدا همه رو به راه راست هدایت کنه انشاالله 🤲

باور کن فقط شما نیستی که مطالعه میکنی و کتاب می خونی!!!ناسخ و منسوخ که جزء ابتدایی ترین اصول فقه هست ...

عزیزم چشم زخم بوده وهست وهرکسی که قبولش نداره میخواد بگه اینا خرافات هست ومن خرافه نیستم وعلمی پیش میرم درصورتی که هیچی از علم وقران و روایات وگفته های اهل بیت نمیدونه