2777
2789
عزیزم پیامبر اعظم ما رسول الله حضرت محمد علیه السلام زیاد دشمن داشت وفقط دنبال نابود کردنش بودن واس ...

الان درست شد ، داری نزدیک می شی به کلام قرآنی خودت گفتی «دشمنان زیادی داشت.» خبای خوشحال شدم رفتی و سرو کردی و تحقیق مردی البته منابع سرچی خیلی ابتدایی هستند. پس بعد خرید ماشین نو تصادف کردن چشم خوردن نیست ، پس تخم مرغ ربطی نداشت 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان درست شد ، داری نزدیک می شی به کلام قرآنی خودت گفتی «دشمنان زیادی داشت.» خبای خوشحال شدم رفتی و ...

عزیزم سرچ مرچ درکار نیست  اهل کتاب وکتاب خوانیم شوهرم حافظ کل قران اونقد ازاهل بیت وروایاتشون توخونه ماصحبت میشه که کل خونه ما فضای معنوی گرفته .شمابرو دنبال علم وسرچت انشالله که ب نتیجه دلخواهت برسی 

عزیزم سرچ مرچ درکار نیست اهل کتاب وکتاب خوانیم شوهرم حافظ کل قران اونقد ازاهل بیت وروایاتشون توخونه ...

شوهر شما انسان خوبیه خدا رو شکر ولی شرایط را گفتی ارتباطی به تکامل نداره . البتهدهیچ کس کامل نیست

الان درست شد ، داری نزدیک می شی به کلام قرآنی خودت گفتی «دشمنان زیادی داشت.» خبای خوشحال شدم رفتی و ...

عریزم سازت امشب کوک نیستا....فکر کنم این بنده خدارو با من اشتباه گرفتی😂

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
شوهر شما انسان خوبیه خدا رو شکر ولی شرایط را گفتی ارتباطی به تکامل نداره . البتهدهیچ کس کامل نیست

ذهن ادم ب هرچیزی که اعتقاد داره همون جذب میکنه بله همینطوره ولی این چشم زخم ربطی ب این مسئله نداره بعدشم عزیزم نمیشه ما ب زور اعتقادات همدیگه روتوحلق هم فرو ببریم هرکسی  طبق اعتقادات خودش پیش میره شما اعتقاد نداری بقیه دارن پس دلیل نمیشه چون شما اعتقاد نداری پس وجود نداره اوکی؟ شب خوبی داشته باشی یاحق.

[QUOTE=367086147]دقیقا ، الان متوجه شدم ایرادی نداره چیز خاصی نیست ❤️[/QUOTE علیرغم این شکاف عقیدتی که باهم داریم،ولی نمیدونم چرا ازت انرژی منفی نمیگیرم 🤔میگم بیا باهم دوست باشیم😉اگه یه روز خدایی نکرده خدایی نکرده چشم خوردی هم خودم برات تخم مرغ می شکنم و چهارقل و وان یکاد میخونم😉🖐قبولِ؟

ذهن ادم ب هرچیزی که اعتقاد داره همون جذب میکنه بله همینطوره ولی این چشم زخم ربطی ب این مسئله نداره ب ...

من که تا صبح بیدارم کتاب می خوانم ، باز هم خدا رو شکر که شما متوجه شدید ، من هم می خواستم نتیجه علم و تحقیقاتم را بگم تا مردم فریب رمال و فریبکار را نخورند بدانند این چشم زخمی در جامعه است اشتباه است با کلام خدا تفاوت دارد.

[QUOTE=367086147]دقیقا ، الان متوجه شدم ایرادی نداره چیز خاصی نیست ❤️[/QUOTE علیرغم این شکاف عقیدتی ...

قربان معرفتت ،  چشم عزیزم منم ادبیات عرب نخواندم آکادمیک فلسفه و منطق خواندم اکر با دوست بشی خسته میشی

قربان معرفتت ، چشم عزیزم منم ادبیات عرب نخواندم آکادمیک فلسفه و منطق خواندم اکر با دوست بشی خسته می ...

منم حقوق خوندم البته با کلی واحد فقه و اصول که پاس کردم(منطق و فلسفه فکر کنم یکی دو واحد تو کارشناسی خوندم؛بنظرم فلسفه رشته سختی هست؛قبول داری آخرش آدم رو شاعر میکنه؟؟

منم حقوق خوندم البته با کلی واحد فقه و اصول که پاس کردم(منطق و فلسفه فکر کنم یکی دو واحد تو کارشناسی ...

چقد جالب اتفقا امشب دارم کتابهای حقوقی می خوانم کتاب نظم نظم کنونی دکتر کاتوزیان الان اول ماده ۱۸۳ عقد چیست

منم حقوق خوندم البته با کلی واحد فقه و اصول که پاس کردم(منطق و فلسفه فکر کنم یکی دو واحد تو کارشناسی ...

همان اول باید شاعر باشی مگر نه نمی توانی دوام بیاری آخرش یک چیز دیگه میشی می دونم چی می خواهی بگی