2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیر ، برای آدمهای ضعیف النفس است کتاب خواندم ۷,۸ سال خارجی بود اسمش را یادم نیست کتابخانه ملی گرفتم ...

و ان یکادالذین کفرو .. اگه به قرآن اعتقاد داشته باشی پس بدون چشم زخمم حقیقته

اللهمَّ العن اولَ ظالم ظلمَ حقَّ محمد و ال محمد و اخِرَ تابِع له علی ذالکَاللهمَّ العنِ العصابةَ التی جاهدتِ الُحسین وَشایعتْ و بایِعتْ و تابِعتْ علی قِتلاللهمَّ العنهم جمیعاًالسلام علیکَ یا ابا عَبداللهِ وَ علی الاَرواح الَّتی حَلت بفنآئِکَ علیکَ مِنیسلامُ الله ابداً ما بَقیتُ وَ بقیَ اللیلُ وَ النهارَوَ لاجعلهُ اللهُ اخرَ العهدِمنی لزیارتکم السلامُ علی الحسین  علی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین

اوووو تاااا دلت بخواد 

ببین مهمونی برم صددرصد مریض میشم در حدی که دوسه بار سرم بزنم تا خوب شم یه جا مشغول به کار شدم یکی از اقوام اومد منو دید دو روز بعد خیلی اتفاقی و عیر منتظره تصادف کردم(از رو‌موتور پرت شدم پایین)

اها موهامو یبار باز کردم ارایشگر گفت وای چه قشنگه و..و.. از کاه بعدش کم وکم تر شد الان تا گوشمه و به شدتتت کم شده 

بگم تا صبح طول می‌کشه 🤣🤣🤣 

اها یبارم دوتا خاستگار همزمان داشتم خالم گفت هووو چخبره دوتا دوتا ازاون تاریخ ب اینور دیگه خواستگار نداشتم حدود دوسالی میشه 

دیگه کنکوری نیستم  
ب شدت قبولش دارم تو قرآن هم اومده

کجای قران اگر آیه را آوردی  قبول ، عزیز این حرف رمال هاست که قرآن را تحریف می کنند ، خدارو شکر تا الان مغزم به این حرفها فکر نکرده همش الکیه به بگانگی خدا باور داشته باشید تمام خودش هست هوامو داره بی شک اگرم اتفاقی برایم بیفته ممنونم ازش چون اگر آن اتفاق نمی افتاد مسیر را گم می کردم.

کجای قران اگر آیه را آوردی قبول ، عزیز این حرف رمال هاست که قرآن را تحریف می کنند ، خدارو شکر تا ال ...

عریزم وان یکاد رو بلدی؟؟؟؟؟کلمه (بابصارهم)مستقیما و صریحا اشاره داره به چشم زخم

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
کجای قران اگر آیه را آوردی قبول ، عزیز این حرف رمال هاست که قرآن را تحریف می کنند ، خدارو شکر تا ال ...

کلی روایت داریم داریم در مورد چشم زخم 

همین ایه وان یکاد، شاءن نزولش برای چشم زخم هست

ما ماشین سنگین داریم همسایه تا ماشین میدید میپرسید کرایهرچنده بار برا کجا هست جواب درستی هم بهش نمیدادیم ولی هر چی کار میکرد خرج ماشین میشد بارها میشد تو مخارج روزانه گیر بودیم ولی الان هر وقت ماشین در خونه بیاد یه کاسه نمک دارم یه تخم مرغ میذارم داخل نمک آیه الکرسی چهار قل صلوات میخونم فوت میکنم پشت ماشین میکشنم خداراشکر موثر بوده

همون خدای بزرگی که هم شما قبولش داری و هم من ، و پیامبرش و امامش درباره چشم زخم و راههای دفع اون کلی روایت گفتن؛آیه ش رو که بالا گفتم،روایت هم بخوای برات بیارم

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻

نمی دونم این ربطی به چشم داره یانه 

ولی ما دوسال پیش ماشین به اسممون در اومد با شوهرم رفتیم که امضا کنیم و کار هاشو بکنیم تو راه برگشت از نمایندگی تصادف خییییلی وحشتناکی کردیم که شاهد هایی که اونجا بودن به پلیس گفته بودن فکر کردیم خانم فوت شدن منو بردن بیمارستان بیهوش بودم ولیییی خدا خیلی بهمون رحم کرد چون قبل رفتن من صدقه گذاشته بودم کنار شدت تصادف خیلی زیاد بود ولی خداروشکر نمردیم 

همیشه آیت الکرسی و چهار قل بخونید صدقه هم بگذارید

ما ماشین سنگین داریم همسایه تا ماشین میدید میپرسید کرایهرچنده بار برا کجا هست جواب درستی هم بهش نمید ...

اع چه جالب 

تو کاسه نمک بذاریم و بعد تخم مرغ داخلش و اون آیه ها؟

نمک باید تغیر کنه یا یک‌ کاسه جدا کفایت میکنه برای همیشه

دیگه کنکوری نیستم