2777
2789

الان تاپیک ازدواج با نونوا رو دیدم. .دیدم مردم چقدر قشنگ راهنمایی میکنن

من اون موقع خواستگارای زیادی داشتم که همسرم پولدارترنشون بود

اون زمان هیچکس نبود مشاوره بده بهم

پدرمادرم گفتن ما تاییدش میکنیم چون هم خیلی پولداره هم خیلی خاطر تورو میخواد و با خودته😔

منم برا فرار از جو متشنج خونمون و پدر ظالم و مادر سمی دور شم قبول کردم..اون زمان یکی دیگه رو میخواستمو همش تو بغل همسرم به یاد اون گریه میکردم😖

چنتا مشاوره رفتم ولی همشون گفتن انتخاب عاقلانه ازدواج عاشقانه..

چقدر بیسواد بودن

الان سالهاست میگزره و من بچه دارم..الهی شکر به لطف خدا واقعا دارم لاکچری زندگی میکنم.. ولی کلی کاش تو دلمه

دوستم با عشق ازدواج کرد..خیلی هم فقیرن.. ولی همیشه دلخوشه به شوهرش

نمیدونم شایدم الان احساسی شدم و منفی فکر میکنم و اشتباهدمیکنم😖

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

همیشه کسل و بی حوصله و تنبل تو خونه دراز میکشم

بعضی وقتا فکر میکنم از نداشتن دلخوشیه

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی لاکچری زندگی میکنی برو مسافرت خارجی الان ک هوا خوبه برو دبی باشگاه برو برای خودت ی کافه ای چیزی ...

تنهایی مزه نمیده

برم کافه هم تو کافه میخوام بی حوصله میزصندلی نگاه کنم

این چیزا ب شخصیت خود ادم بستگی داره. من شوهر اولم پولدار بود ولی دلم خوش نبود باهاش. شوهر دومم رو دوست دارم ولی پول نداره هرچند خیلی زحمت میکشه. گاهی میگم پول خیلی مهمه و منم باید پول رو میچسبیدم ولی بازم ب خودم میام میبینم من هرکاریم بکنم اصلا با ادمی ک دوسش ندارم نمیتونم زندگی‌ کنم

نگفتم برو کافه خودت کافه بزن،، با تور برو مسافرت خوش میگذره ک

همسرم تنهایی نمیزاره برم

نگفتم برو کافه خودت کافه بزن،، با تور برو مسافرت خوش میگذره ک

میگم حالا میشه قایمکی رفت

با بچه هم میتونم برم?اینطوری اذیت نمیشم?

ببین دوره فقط،دوست داشتن تموم شده در کنارشم باید خیلی ایتمای،دیگه داشته باشه

اگر مرد خوبیه بچسب به زندگیت بیرون خبری نیست.

با اون یکی هم ازدواج کرده بودی از کجا معلوم خیانت نمیکرد از کجا معلوم دوست داشتنش همیشه همونقدر میموند سر پول دعواتون نمیشد 

مگه کسایی،که همو دوست دارن ت. دادگاه طلاق نیستن

ببین دوره فقط،دوست داشتن تموم شده در کنارشم باید خیلی ایتمای،دیگه داشته باشهاگر مرد خوبیه بچسب به زن ...

ممنون برا راهنمایی

فک نکن اگه اون بود حتما تا اخر عمر عاشقش میموندی اگه اخلاق درس حسابی داشت نهایت ۲،۳سال اول عشق بود یعدش مثل زندگی و خونه و بچس 

بنظر منم باید عاقلانه ازدواج کنی عشق هم به وجود میاد

البته اگه از قبل عاشق یکی دیگه نباشی

فک نکن اگه اون بود حتما تا اخر عمر عاشقش میموندی اگه اخلاق درس حسابی داشت نهایت ۲،۳سال اول عشق بود ی ...

درسته..ممنون