2777
2789

دونفر از چشم شورهای فامیل همسراومدن خونمون(همه فامیلاشون میگن چشم اینا شوره)اولین بارشون بود اومدن پاشون‌گذاشتن بیرون من راهی بیمارستان شدم تا دوماه ازدختر چهارماهه م دورشدم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچی خودش دفع شد چون نماز میخونیم و قرآن و اسفند دود میکنیم

دقیقا همون لحظه ای که داره ی نفر از خوبیا و زندگیتون میگه جلدتون یا شما دارید ی چی میگید که امکان چشم خوردن هست بگید خدا برکت بده به فلان چیز انشاالله 

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

خیر ، برای آدمهای ضعیف النفس است کتاب خواندم ۷,۸ سال خارجی بود اسمش را یادم نیست کتابخانه ملی گرفتم کلا گفته بود آدمهایی به این چرت و پرتها اعتقاد دارند  بعد مدتی مغزشان شرطی میشه    

اووووو تا دلت بخواد . کلا انقدر در این زمینه پیشتازیم که نزدیکانمون هم میگن . 😅😅😅

در حد عادیش که صدقه و چهار قل و اینا . 

حرز امام جواد هم خیلی برام حس خوب داره همراهمه همیشه 

در حد شدیدش که چشم میخوریم  یه مرغ قربانی میکنیم میدیم به خانواده نیازمند به نیت دفع بلا . حدیث کسا توی خونه خیلی پخش میکنم . دعای جوشن صغیر به اب میخونم هم ازش میخوریم هم چند قطره میریزم چهار گوشه خونه  

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

وای یبار تو یه ارایشگاه بودم دیدم دوتا خانم با گریه دارن میان کنجکاو شدم چیشده دیدم دختره اوومد پیش ارایشگره میگفت دیشب عقدم بود همه هعی بهم گفتن پیش عمه داماد نرو چشمش شوره من اعتقاد نداشتم عمه اومد دست زد به موهام که وای چقدر موهات بلنده صبح از خواب بیدار شدم دیدم موهام گره خورده زار میزدو میگفت شوهرم عاشق موهامه کوتاه نشه تروخدا من رفتم از نزدیک دیدم انگار یکی موهاش دونه دونه گره زده بود  محال بود باز بشه انقدر روغن شامپو‌زدن اخرش براش مصری کوتاه کردن خیلی موهاش وحشتناک بود😐

حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨

دیگه نزار بیان

باورت میشه من حالم جوری شد توی کمارفتم تا دقیق یادم نیست بیست روز یا یکماه،شوهرم دیگه کلا قطع رابطه کرد،دکتربه مادرم گفته بود ازخدابخواه برگرده من کاری از دستم ساخته نیست

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
وای یبار تو یه ارایشگاه بودم دیدم دوتا خانم با گریه دارن میان کنجکاو شدم چیشده دیدم دختره اوومد پیش ...

پشماممم

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]