2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183679 بازدید | 1283 پست
من ۱۶۸ قدمه فقط برو یه چال بکن بخواب توشاز بقیه دفاع کردم خودم کوتاه نیستم که اگرم بودم بازم به یه و ...

گ وه هممونو خورد خودتو ناراحت نکن 

خدا نکنه گاوی عادت کنه به گوه خوری دیگه دست خودش نیست 

فقط دوست داره غر غره کنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا ما هم همینو میگیم‌.دوران نامزدی دوران گل و بلبل این ریده ب خواهرم بخدا اگه بگم چه کاریه میکنه ...

با بچه چه ها خواهد کرد 

به خواهرت جرات بدید خودشوبدبخت نکنه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
من ۱۶۸ قدمه فقط برو یه چال بکن بخواب توشاز بقیه دفاع کردم خودم کوتاه نیستم که اگرم بودم بازم به یه و ...

عزیزم خودت بحث قد پیش کشیدی

از بقیه درمقابل حرف خودت دفاع میکنی؟ 😆

خسته نباشی 🤣

زدن یه حرف مخالف یا نقد کردن یا نظر دادن آدابی داره که اگه رعایت نکنین و درجواب مثل خودتون حرف زدم نباید ناراحت بشید، همونطور که من ناراحت نمیشم ♥️
خدا روشکر تو سرت یه سره تو باسن ما و شوهرامون نیست فقط گ و ز گ و ز الکی نکن اگه هنوز سیر نشدی بیا ...

پیامی که خطاب به یکی دیگه بوده رو جواب میدی؟

الان سر کی تو باسن کیه؟ 😆😉

من گ و ز گ و ز هم کنم، میگو زم دهن تو! نوش جان 🌹

زدن یه حرف مخالف یا نقد کردن یا نظر دادن آدابی داره که اگه رعایت نکنین و درجواب مثل خودتون حرف زدم نباید ناراحت بشید، همونطور که من ناراحت نمیشم ♥️
گ وه هممونو خورد خودتو ناراحت نکن خدا نکنه گاوی عادت کنه به گوه خوری دیگه دست خودش نیست فقط دوست دار ...

عشقم کسی که گو ه شوهر مردم و قدشو میخوره

یا گشنشه گو ه مرد میخواد

یا خرابه درگیر ظواهر شوهرای بقیه ست

غیر این دوحالت نیست

از قد یه متری بچش هم مشخصه خودش و شوهرش چقدرن که عقده قد شوهر داره بحثشو پیش میکشه

توام حرص نخور شیرت خشک میشه 😉🌹

خواهرمو هم دیونه کرده،

این تاپیک رو بهش نشون بده باامدن بچه صد درصد میفته دنبال جدایی این ادمم به هیچ وجه از بچه نمیگذره

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.