2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183856 بازدید | 1286 پست

خب معلومه کسی باسوپ سیرنیمشه گلم مگ اینوه بانون بخوریش خاک برسرش چقدر بددبهن و احمقه

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عشقم دیلاق بودن در کمترین حالتش اینه که مثل کوتوله ها هرکی از بغلشون رد میشه یکی نمیزنه تو سرشون 😆ح ...

من ۱۶۸ قدمه فقط برو یه چال بکن بخواب توش

از بقیه دفاع کردم خودم کوتاه نیستم که اگرم بودم بازم به یه ورم نبودی😊

خدای مهربونم سیپورت
خواهرمم بیچاره دیونست از ترس بیوه شدن و حرف مردم جدا نمیشه اگه بدونی چه بی عقلی درمیاره این خره بخدا ...

تف به ذاتش چقد بی شرفه این😐

از رو زمین برداشته بشه مرتیکه بیشعور

خدای مهربونم سیپورت

نمیدونم چرا همتون شوهرشو مقصرکردین

استارتر چاقه ولی شام دوم هم میخوره 

ادمی که چاقه شام نمیخوره چه برسه به دوبار دوبار 

همینم شوهرشو عصبی کرده 

شوهرمنم چاقه وقتی زیاد میخوره من عصبی میشم شدیدا ولی حب زدن کاردرستی نیست

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
الان اینجا به همسرتون بد و بیراه میگن.اما اون تاپیکی که خانمه ب همسرش میگفت چاقی و فلان غذا نخور کمت ...

مدل گفتن و حرف زدن مهم چون

اون زن هم این مدلی به شوهرش گفته بود

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
چطور انگشتش موقع کتک زدن سالمه موقع غذا خوردن لوس میشه میگه شکسته

خوب دور از گوشا با لگد یا اونیکی دست کتک زده 

لابد گفته دو بار دوبار شام  نخور چاق میشی اسی اخم‌و تخم کرده تابه تخم مرغارو کوبیده تو سینک اونم زده . حالا کتک کار واقعا زشتیه ولی نمیشه یه طرفه قاضی رفت ما که نه از قبل و نه بهدش خبری نداریم هر چند کتک هم توجیحی نداره...

مردا چرا اینطورین اخه خدایااااا حالا من شوهرم میگه همش باید بخوری ۲۴ساعت باید غذا بخوری غذای سنگین بخوری باید یه قاشق هم نمونه از غذات هروقت میره سرکار هی زنگ میزنه غذا خوردی چی خوردی منم مجبورم الکی دروغ بگم

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍خدایا شکرت مرسی که صدامو شنیدی🥺امروز ۱۹دی صدای قلبشو شنیدم و قشنگ ترین معجزه دنیارو حس کردم😭😍

عزیزم تو زیاد سرت تو باسنه، همه جارو قهوه ای میبینیپس خیلی به رنگی که چشمات بهت نشون میدن اعتماد نکن ...

خدا روشکر تو سرت یه سره تو باسن ما و شوهرامون نیست 

فقط گ و ز گ   و ز الکی نکن 

اگه هنوز سیر نشدی بیا ای نم بخور

خب حتمن واحب بود تو اوج مصدومیت محبورشده اقدام کنه

برو‌ دکمتو بزن ببند گاله رو..

.کم گوه خوری کن خاله جون..مرتیکه تویی ک تو سایت زنانی دیگه گوه اضافه نخور که..دامن بپوش اشتباه نگیرنت آبجی 😏

تنها کسی ک ترس از دست دادنشو داشتم از دست دادم😢🖤