2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183857 بازدید | 1286 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم چرا از خودت اینجور مواقع دفاع نمیکنی؟دوبار چ ا ق و برداری بکشی روش یا با ماهیتابه ای چیزی بزنی ...

اینجوری اون مرد میتونه شکایت کنه و دیه بگیره و به عنوان زن ناشزه اسی را طلاق بده 

شوهرش پسر عموشه و اینم عاشقشه و خودش پسر عموشو خواسگاریش کرده! مهریه اشو هم زمان عقد بخشیده یه دختره و خانوادشم اصلا خانواده خوبی نیس که بخواد برگرده مادر تو بچگی کتکش میزده و با اینو اون میپریده 

اسی تحصیلاتی هم نداره به نظرم کاری نکنه که بحث پیش بیاد شاید بهتر باشه چون دوری شوهرشم نمیتونه تحمل کنه ! بعد زنعموشم دختر خواهرشو براش زیر سر داره که باباش هم معتاده 

هر کسی مشکلات خودشو داره و فرهنگ و خانواده خودش 

نمیشه با دو خط راجب یه تحم مرغ پختن بفهمی چی به چی بوده دقیقا...

خدا عاقبت هممونو ختم بخیر کنه

اینجوری اون مرد میتونه شکایت کنه و دیه بگیره و به عنوان زن ناشزه اسی را طلاق بده شوهرش پسر عموشه و ا ...

چه وضعیت داغونی! هرجاشو بگیری یه جای دیگه اش ایراد داره

خب خیلی ببخشید بااین اوصاف منم میگم همون کتکشو بخوره بهتره

ولی درمورد طلاق دادن، همین الانشم میتونه راحت طلاقش بده

بچه هم داره؟

زدن یه حرف مخالف یا نقد کردن یا نظر دادن آدابی داره که اگه رعایت نکنین و درجواب مثل خودتون حرف زدم نباید ناراحت بشید، همونطور که من ناراحت نمیشم ♥️
وقتی میگیم زود ازدواج نکنید، تو نی نی سایت ادم رو قورت میدن، حالا اگه دوست داریندختراتون رو زود شوهر ...

حرفتونو خیلی قبول دارم

من ۱۸سالگی عقد کردم

الان ۱۹سالمه

بابام بدون اینکه نظر منو بپرسه قرار خواستگاری گذاشته بود

با اینکه شوهرم زیاد بد نیست ولی احساس میکنم هنوز اونقدر که باید بچگی نکردم دلم میخواست بیشتر مجرد بمونم😔

چه وضعیت داغونی! هرجاشو بگیری یه جای دیگه اش ایراد دارهخب خیلی ببخشید بااین اوصاف منم میگم همون کتکش ...

نه نداره ولی چند بارم مرده بهم زده ولی اسی با گریه و التماس برگردونده حتی گاهی وقتا یه رشوه مثلا مهریشو هم داده ...

سوپ که کلا به عنوان پیش غذا ادم بیشتر گرسنه میشه وقتی سوپ میخوره 

شما هم اصلا به شوهرت نگو گرسنه خودت بپز بخور دیدی داره میگه چاقی و اینا بگو آقا آینده خودم تو چیکاره ای که هی میگی 

چه مردا پرویی زورتون میاد خرج زن کنید چرا زن‌میگیرید