2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 182384 بازدید | 1241 پست
چقد نادونه چن سالشه؟خیلی رفتاراش بچگانه اس یا باید وایسین بزرگ شه یا کلا هِریش کنین بره.خواهرت گناه ...

سنش ۲۸ سالشه.بچه نیست بسکه همچشمی خواهرمه عین هووست برای زنش.اینقدر بداخلاقی و نفهمه میخاد بیاد خونه ی مادرم خواهرمو ببینه بشینه دعوتی خواهرم بهش میگه برام شیرینی یا خوراکی بخر میگه نمیخاد بخرم وقتی اومدی خونه ی ما میخرم بخور محاله چیزی دستش بگیره بیاره واسه خواهرم میترسه خانواده ی ما یه لقمه بخورن

این حرفو نزن عزیزمبا خودش دعوا داری نباید به مادرش توهین کنیروز قیامت چطوری میخوای از مادرش حلالیت ب ...

حلالیتش با من شما لطفا وارد بحثی که اصلا به شما وارد مربوط نیست نشو 

بای

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

احمق اونیه که فکر میکنه توی کتک خوردن بحث قد مطرحه 😄نه جونم، بحث زور مطرحهتو چون کوتوله ای زیاد زدن ...

همون اولش بااون پستِ داغونی که گذاشتی مشخص شد از جنگل در رفته ای و توی خانواده ی نرمالی دیده به. جهان نگشودی

تو هر کاری هم کنی بازم یه دیلاقی بیش نیستی

خدای مهربونم سیپورت
عزیزم چرا از خودت اینجور مواقع دفاع نمیکنی؟دوبار چ ا ق و برداری بکشی روش یا با ماهیتابه ای چیزی بزنی ...

واقعا همینه.زنی ک از خودش دفاع نکنه بیشتر کتک میخوره. 

موافق چاقو اینا نیستم.

فقط ماهیتابه

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

خیلی گداگشنه اس توروخدا خواهرتونو نجات بدید ازین سمِ خالص

هنوز هزارتا بدی داره نگفتم نه قیافه داره نه اخلاق نه عقلی داره هیچ،تا خواهرم به خودش میرسه حموم میره یا ادکلن میزنه این دعواست میگه نظافت نکن چون خودش کثیفه،یا همیشه تو ماشین یا تو خونه هر جا باشه باد شکمشو ول میکنه تا خواهرم بهش میگه نکن حالمون بد میشه بدش میاد میگه من نیستم مگه من بچه ام تو بادت رو خالی میکنی،امروز عقد کرد فرداش اومد دنبال النگوهای خواهرم یا مثلا خانواده ی مارو راه نمیده خونش یا تو خریدای عروسی میگه خانواده نیان ک دخالت میکنن دخالت منظورش انتخاب کردن طلا و لباسه از نظرش این دخالته

ی ذکری بگید آروم بشماز عصبانیت دستام میلرزهگشنمه خیلی ام ضعف کردم

باور کردنی نیس اخه واس دو تا تخم مرغ !!!

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

هنوز هزارتا بدی داره نگفتم نه قیافه داره نه اخلاق نه عقلی داره هیچ،تا خواهرم به خودش میرسه حموم میره ...

خدا به داد خواهرت برسه همون اول که دیدین این شکلیه باید پسش میزدین.وایسادین ازین انتر مرد دربیاد؟

خدا نجاتش بده

خدای مهربونم سیپورت
دقیقا ما هم همینو میگیم‌.دوران نامزدی دوران گل و بلبل این ریده ب خواهرم بخدا اگه بگم چه کاریه میکنه ...

ببین ایناصلا نرمال نیستا

چرا خواهرت به جدایی قک نمیکنه؟

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من     که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید ..‌.
خدا به داد خواهرت برسه همون اول که دیدین این شکلیه باید پسش میزدین.وایسادین ازین انتر مرد دربیاد؟خدا ...

خواهرمم بیچاره دیونست از ترس بیوه شدن و حرف مردم جدا نمیشه اگه بدونی چه بی عقلی درمیاره این خره بخدا شاخ درمیاری،مثلا یبار خواهرم بهش گفت بریم مجلس ختم آماده شدن با این گوز که برن تا مادرم گفت منم میام این گوز خان دعوا با خواهرم که خوشم نمیاد خانوادتو سوار ماشین کنم بعد نیومد و نرفتن،خیلی بخیل و کثیفه کاش بمیره