2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183420 بازدید | 1271 پست
من ۶۵ کیلو امچون تنبلی تخمدان دارم شکم دارم ی کم بخدا زیاد نیستباسن و سینه م چاقهدکتر به خودش گفت خا ...

عزیزم عکس پروفایلت خودتی؟؟؟

خیییلی نازی

شوهرت قدرتو نمیدونه

یه روز مثل چی پشیمون میشه مطمئن باش

عزیزم تو زیاد سرت تو باسنه، همه جارو قهوه ای میبینیپس خیلی به رنگی که چشمات بهت نشون میدن اعتماد نکن ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تاحالا کتک نخوردم بدونم عکس العملم چی میتونه باشه

ولی تو زیاد کتک خوردی و میدونی بعد از کتک چه عکس العملی خوبه.برو کتکتو بخور چاقوتو بکش،دیگه پست نذار توی تاپیکِ این طفلِ معصوم.تاپیکش بخاطرِ یه احمق میترکه

خدای مهربونم سیپورت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تاحالا کتک نخوردم بدونم عکس العملم چی میتونه باشهولی تو زیاد کتک خوردی و میدونی بعد از ...

احمق اونیه که فکر میکنه توی کتک خوردن بحث قد مطرحه 😄

نه جونم، بحث زور مطرحه

تو چون کوتوله ای زیاد زدن تو سرت رو قد حساس شدیو به عنوان علت مطرحش کردی

معلومه میدونم وقتی یه مرد بخواد دست روم بلند کنه باید چیکار کنم! امثال ادمای کتک خوری مثل شماهارو زیاد دیدم، فهمیدم نباید مثلتون باشم. تموم شد رفت!

ناراحتی دهنتو بدوز نخور، که تاپیک این بدبخت نپره 💋🌹

زدن یه حرف مخالف یا نقد کردن یا نظر دادن آدابی داره که اگه رعایت نکنین و درجواب مثل خودتون حرف زدم نباید ناراحت بشید، همونطور که من ناراحت نمیشم ♥️
عقد هستن؟اینو فقط گورشو گم کنین که بعدا قراره چه ها بکنه با خواهرتالان نامزدن خوش خوشانشه انقد گداست

دقیقا ما هم همینو میگیم‌.دوران نامزدی دوران گل و بلبل این ریده ب خواهرم بخدا اگه بگم چه کاریه میکنه خیلی نفهمه.مثلا تا خواهرم گوشیش خراب بود گفت گوشیم میخام اون سریع رفت گوشی مدل بالا برای خودش گرفت یا خواهرم رفته بود دکتر زنان اینم مریض بود خواهرم گفت بره دکتر اینم اشهدو به الله میرم دکتر زنان،یا خواهرم شلوار دمپا از بوتیک زنانه گرفت اینم تو همون بوتیک میخاست شلوار دمپایی زنانه پرو کنه در این حده

خدا ازش نگذره که انگشتش فقط واسه لقمه گرفتن شکسته واسه کتک زدن تو سالمه بگو چاق شدم که شدم مگه سهمیه ی تو رو خوردم

اما عزیزم اگه بخوای لاغر بشی میتونم کمکت کنم کار خاصی هم نیست فقط صبح قبل از صبحانه یک سیب بخور

قبل از ناهار و شام یه بشقاب پر سالاد کاهو بدون سس بخور جای سس آبلیمو  با ماست و نمک فلفل ترکیب کن بزن بخور روزی نیم ساعت اگه میتونی ورزش کن اگه نه آهنگ بزار برقص آب هم بیشتر بخور روزی هشت لیوان

دوست من با همین روش 4 ماهه 15 کیلو کم کرد منم شروع کردم 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

دقیقا ما هم همینو میگیم‌.دوران نامزدی دوران گل و بلبل این ریده ب خواهرم بخدا اگه بگم چه کاریه میکنه ...

چقد نادونه چن سالشه؟

خیلی رفتاراش بچگانه اس یا باید وایسین بزرگ شه یا کلا هِریش کنین بره.خواهرت گناه داره طفلی

خدای مهربونم سیپورت