2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183422 بازدید | 1271 پست
روغن داغ؟؟؟؟؟!!!!!!!تو ساواک آموزش دیدی؟😆

برای این مردا باید بری ساواک اموزش ببینی 🤣 لایق تف انداختن تو صورتشونم نیستن چه برسه زندگی و هم بستری و عشق و پدر کردنشون، من باشم دستی که روم بلنده شده رو قطع میکنم، شمارو نمیدونم

زدن یه حرف مخالف یا نقد کردن یا نظر دادن آدابی داره که اگه رعایت نکنین و درجواب مثل خودتون حرف زدم نباید ناراحت بشید، همونطور که من ناراحت نمیشم ♥️
ببین ایناصلا نرمال نیستاچرا خواهرت به جدایی قک نمیکنه؟

بخاطر حرف مردوم بس که تو محله دشمن داریم بخدا ،خواهرم از ترس بیوه شدن یبار با پسر خالم عقد کرد سه چهار سال اومد و رفت دادگاه تا جدا شد دیگه با این پیر شد با این دادگاها

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همون اولش بااون پستِ داغونی که گذاشتی مشخص شد از جنگل در رفته ای و توی خانواده ی نرمالی دیده به. جها ...

عشقم دیلاق بودن در کمترین حالتش اینه که مثل کوتوله ها هرکی از بغلشون رد میشه یکی نمیزنه تو سرشون 😆

حالا هی تو بگو بده

من همونطور که برای ادمای احمقی مثل تو، جوابی در خور خودتون میدم

درمقابل مرد از جنگل در رفته هم، طوری ری اکشن میدم که دمشو بذاره رو کولش برگرده به همون جنگلی که ازش اومده 😉

زدن یه حرف مخالف یا نقد کردن یا نظر دادن آدابی داره که اگه رعایت نکنین و درجواب مثل خودتون حرف زدم نباید ناراحت بشید، همونطور که من ناراحت نمیشم ♥️
این چه پیشنهادیه؟؟!!!

نپس بشینه تا اخر عمر پای این عقب مونده ذهنی

هرکی امضامو دید تا اخر بخونه لطفا  واسه خوشبختیم دعا کنین لطفا گناه دارم بخدا😢 چون امشب براورده میشه اگ کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😔 

واقعا همینه.زنی ک از خودش دفاع نکنه بیشتر کتک میخوره. موافق چاقو اینا نیستم.فقط ماهیتابه

چاقو باز بزنی هم یه جور بدبختی، نزنی هم یه جور دیگه، قبحش میریزه دفعه بعد اونم چاقو میکشه

ولی ماهیتابه خدایی فکر میکنم مناسب باشه 🤣 اخه تو اشپزخونه بوده که شوهرش اومده سمتش زدتش، اینم میتونست راحت یه چیزی پرت کنه سمتش یا با یه ظرفی چیزی بزنتش

چاقو باز بزنی هم یه جور بدبختی، نزنی هم یه جور دیگه، قبحش میریزه دفعه بعد اونم چاقو میکشهولی ماهیتاب ...

بعضی مردا خیلی قوی و هیکلی ان اصلا نمیشه زدشون 

بزنیشون بدتر میکنند

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  
بخاطر حرف مردوم بس که تو محله دشمن داریم بخدا ،خواهرم از ترس بیوه شدن یبار با پسر خالم عقد کرد سه چه ...

بدبخت میشه خدای نکرده

نذارید با این ازدواج کنه

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من     که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید ..‌.
بعضی مردا خیلی قوی و هیکلی ان اصلا نمیشه زدشون بزنیشون بدتر میکنند

اینارو باید از خانواده ها کمک گرفت، خیلی دیگه ادم نشد از لحاظ مالی تحت فشار گذاشتنشون، بازم ادم نشد قهر، بازم نشد یه بار که بد زد پزشکی قانونی و شکایت و دیه، بازممم نشد، دیگه مهریه اجرا گذاشتن و تهدید طلاق!

کتک خوردن چیز ساده ای نیست، یه سری خانوما بدنشون سفت شده درمقابل کتک چون از بچگی کتک زدن واسه تنبیه عادی بوده از مادر پدر برادر یا حتی خواهر کتک خوردن، واسه همین وقتی شوهرشون میزنتشون چندان اسیب روانی نمیبینن، بعد یه هفته یادشون میره، اشتباه میکنن که پوست کلفتن، همون بار اول که میبینن همچین چیزی رو باید طوری برخورد کنن انگار اسمون به زمین اومده، اونوقت شوهره هیچوقت واسه ارامش روان خودش و تخلیه حرصش از بدن اینا سواستفاده نمیکنه و کیسه بوکس نمیدونتشون

همین مردایی که زنشونو کتک میزنن تخم ندارن تو خیابون با یکی دعوا کنن، چون میدونن عواقب داره

درمورد زنشون چون فکر میکنن بزنن بعد یه هفته یادش میره یا ضعیفه یا کاری از دستش برنمیاد، پررو میشن