2777
2789
عنوان

مرد هول نینی سایتی قسمت هزار و دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 141 پست
ب قرآن جالب بود. حس کارآگا بودنش خیلی حال داد .😁😁

😂😂😂😂😂

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

قبول نکن خباین شلوغ کاریا چیهمگ بچه این

بچه نیستیم میخوایم یه خانم بیگناه ساده نیوفته تو همچین دام هایی و اون کاربر رو بشناسه

یبار یه خانمی به اسم مهسا به من درخواست داد میگفت خانومم ولی یهو زد تو خط پرسیدن سایز بالاتنه و رنگ بدنم

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اچتو این سایت بچه سال زیاده باید این آدما شناسایی بشن هرکسی مسئولیتب تو جامعه داره . جامعه نی نی تی ...

مسوولیت توی سایت چیه مثلا

آهان از اون مدل های امر به معروف و نهی از منکر هستین؟؟؟؟

هر کسی باید حواست به کار خودش باشه و بس

درخواست داد قبول نکنید و تمام 

بگیر و ببند نداره

بچه ای هم که اینجا توی این سایت هست الان داره در اجتماع میگرده و چشم و گوشش بازه خانم

خب عزیزایی که اومدین دارین میگین درخواست دوستیشونو قبول نکنین واینابهترنیست شمایی که اعصابتون بادیدن ...

دقیقا ب ما میگن اهمیت ندید بگذرید خودشون میان تو همین تاپیکا نظر مبدن خب شما هم اهمیت ندید بگذرید 

ژست عاقا اندر سفیه هم نگیرید برا ما 

.

میگما درخواست میدن شما هم قبول نکنید دیگه چرا کولی بازی در میارینمگه در اجتماع هر زن و مردی که باهات ...

یه پست بالاترمو بخون

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

بچه نیستیم میخوایم یه خانم بیگناه ساده نیوفته تو همچین دام هایی و اون کاربر رو بشناسهیبار یه خانمی ب ...

خانم ساده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تو رو خدا کاسه داغ تر از آش نشین و نقش سوپرمن رو بازی نکنید.

یه زنی که اینجا هست اگر به راحتی درخواست هر کسی رو قبول کنه که توی اجتماع دیگه واویلااااااا

لحن حرف زدن زن و مرد فرق داره تو لحن حرف زدنت هم مرده 

من با ۲۴ سال سن اینو نتونم تشخیص بدم که باید دیلیت بزنم برم

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

والله به روم نمیشه به کسی چیزی بگم اگر داشتم خب همون واسه خرید عروسی میخریدم

تو مردیییی نکبت 

یعنی یه درصد شک ندارم 

گورتو گم کن 

خاک برسرت 

ببین چقدددد داغونی اومدی تو نی نی سایت دنبال این چیزا 

بدبختتتت 

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

والله به روم نمیشه به کسی چیزی بگم اگر داشتم خب همون واسه خرید عروسی میخریدم

چجور روت میشع تو تاپیک همه خانوما بری درخواست دوستی بدی 

بروووووو جمع کن کاسع کوزتو دیگ یع بچع پنج سالع هم میدونه جلو کی لباس چجوری بپوشع 

یا خودت حسابتو تعلیق کن یا هم ک....

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻
مسوولیت توی سایت چیه مثلاآهان از اون مدل های امر به معروف و نهی از منکر هستین؟؟؟؟هر کسی باید حواست ب ...

نخیر

یکی سنش کمه درخواست قبول میکنه بعد طرف نهایت سوءاستفاده رو میکنه ازش عکس میگیره

نمونش بود قبلا که یه کاربر دیگه عکس سینه یکیو به بهونه اینکه من مثل خواهرتم گرفته بود

دقیقا ب ما میگن اهمیت ندید بگذرید خودشون میان تو همین تاپیکا نظر مبدن خب شما هم اهمیت ندید بگذرید ژس ...

والا به خدا انقدر حرصم میگیره اینچیزارو میبینم

ما زنا همینجوری تو جامعه بهای زیادی بهمون نمیدن

حالا به جای اینکه همجنس پشت همجنس خودش باشه طرف اونارو میگیرن

اینا همونایین که خیانت از طرف مرد بشه میگن زنه بها نداده مقصره

یا بیرون پیشنهاد بدی داده شه به زن میگن زنه حتما کرم ریخته

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞