2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183420 بازدید | 1271 پست
دقیقا افرین 😉 کوتوله ها باید کتکشونو بخورن، کی میتونه به درازا بگه بالا چشمت ابرو 🤣

اتفاقا یه دوست داشتم درست مثل تو دراز نردبون بودو حرف زدنشم مثل تو بود  ولی چه فایده بی عرضه بود مثل خر که چه عرض کنم از همه اعضای خانوادش کتک میخورد شوهرش دادن ازدواجی هم نبود که بد از بدتر از این شوهره ده برابر بیشتر کتک میخورد عرضه طلاق گرفتم نداشت دقبقا اعتماد به نفیشم شبیه شما بود 

الان فهمیدم این همه شباهتتون به خاطر قدتونه😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم دلیل خشمتون چیه!اما من در ادامه توضیح دادم که وحشی گریش رو بد میدونم و اصل مطلب منظورمه.

اتفافا اصل مطلب وحشی بودن و دست به زن داشتن شوهر این خانمه

برگرد عاشق ترین همدرد اخر چگونه از خیالت بگذرم برگرد و غمگینم مکن / شبها ای اخرین رویا من بی تو از رویای خود تنهاترم تنهاتر از اینم مکن

اتفاقا یه دوست داشتم درست مثل تو دراز نردبون بودو حرف زدنشم مثل تو بود ولی چه فایده بی عرضه بود مثل ...

اخی عزیزم، یه حیوونیم توی محله ما بود مثل شما ضجه میزد، تهش مرد

چه شباهتی! خدا بهت عمر طولانی بده 😄

زدن یه حرف مخالف یا نقد کردن یا نظر دادن آدابی داره که اگه رعایت نکنین و درجواب مثل خودتون حرف زدم نباید ناراحت بشید، همونطور که من ناراحت نمیشم ♥️
اتفافا اصل مطلب وحشی بودن و دست به زن داشتن شوهر این خانمه

انشالله هر مردی که دست رو زنش بلند میکنه دستش بشکنه درجا تا بفهمه کتک زدن تاوان داره .ولی قربون خدا برم مرد هرچی ظالم تر میشه انگار سالم تر میشه انگار قرار همه مکافات گناهای اونا رو ما پس بدیم

خوردنی نذاشتی بمونه

باشه پس دیگه قد قد نکن 😄

مشکلت این بوده به زنهایی مثل تو و ایشون گفتم کوتوله و خودم درازم، منم گفتم چرا این حرف رو زدم، نمیخوای بفهمی دیگه نفهمی، برو به کارت برس وقتت گرفته نشه 🌹💋

زدن یه حرف مخالف یا نقد کردن یا نظر دادن آدابی داره که اگه رعایت نکنین و درجواب مثل خودتون حرف زدم نباید ناراحت بشید، همونطور که من ناراحت نمیشم ♥️
باشه پس دیگه قد قد نکن 😄مشکلت این بوده به زنهایی مثل تو و ایشون گفتم کوتوله و خودم درازم، منم گفتم ...

خوبه همه به اندازه کافی قهوه ای روشنت کردن

تو برو چاقو رو شوهرت بکش یا با ماهیتابه بزن فرقِ سرش آفرین😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدای مهربونم سیپورت
انقد دیگه شخصیتِ نداشتتو به رخ نکش😂

عزیزم با هرکس عین خودش

اگه بی شخصیتی از من دیدی درجواب حرف خودت، احتمالا خودت شخصیتت تو دیوار بوده 😉

خوبه همه به اندازه کافی قهوه ای روشنت کردنتو برو چاقو رو شوهرت بکش یا با ماهیتابه بزن فرقِ سرش آفرین ...

عزیزم تو زیاد سرت تو باسنه، همه جارو قهوه ای میبینی

پس خیلی به رنگی که چشمات بهت نشون میدن اعتماد نکن 😆

من یه مرد بخواد دست روم بلند کنه دستشو میکنم تو ماتحتش

شما ولی دستشو ماچ میکنی، فرق ما اینه 👌