2777
2789

دیشب بعد یه بحث سرخانواده اش حرف ناجوری به مادرش گفتم شوهرم حمله کرد سمتم به سرم چندتا محکم ضربه زد و بعدش با لگد محکم از پام زد و نمیدونم چیکارم کرد چطوری زد افتادم زمین خر خر میکردم نیمه جون شده بودم ...

هستین بزارم لطفا کمک کنید اگه به خانواده ام بگم تمومه خواهری و مادری کنید درست راهنماییم کنید

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر...یادگاری که در این گنبد دوار بماند❤👌🏻

نی نی سایت جایی ک چنان کتکی خوردی ولی توی یه پست نمیزاری میگی هستید بزارم 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

اولا اون حرف ناجوری ک میگی رو نباید میگفتی هرچی باشه مادرشه

دوما ببرش تیمارستان بستریش کن 

عادی نیس این همه خشونت

‌‌‌شبیه نقطه ویرگولم؛خواستار پایان، محکوم به ادامه..!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عدش که افتاده بودم زمین واقعا فکر کردم دارم میمیرم از دهنم کف میومد یکم فکر کرد فیلم بازی می‌کنم یکم صدام کرد بعدش دید نه واقعا حالم بده ترسید هی تکونم میداد صدام میکرد دست و پام قفل شده بود عین فلجا دستا و پاهام سیاه کبود شده بود

کار شوهرت که اصلا رفتار آدمیزاد نبوده 

اما حرف ناجور زدن تو هم اصلا درست نبوده 

چی شد که به خودت اجازه دادی به مادرش حرف زشت بزنی؟ 

اونم به خودش اجازه داد رفتار غیر انسانی نشون بده

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

بعدش دیگه فقط گریه میکردم نمیتونستم حتی حرف بزنم زبونم گرفته بود شوهرم ترسیده بود عین چی که لال شده باشم یا بمیرم چون خیلی حالم بد بود آب اینا پاچید روم به زور بلندم کرد صورتم شست اما جون نداشتم از ترس رنگش زرد شده بود چاقو رو برداشت

چرا خدا به مردا زور و قدرت داده ؟ که زن ها رو کتک بزنن؟ صبح تا شب تاپیک کتک میبینم انقدر که مردا هار ...

بشنو و باور نکن

۹۹٪ دروغه

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
عدش که افتاده بودم زمین واقعا فکر کردم دارم میمیرم از دهنم کف میومد یکم فکر کرد فیلم بازی می‌کنم یکم ...

راستش من کسی به مادرم توهین کنه دقیقا همینجوری میزنمش که مرگ و به چشاش ببینه حق نداشتی به مادرش فحش بدی الانم ایراد نداره دیگه یا گرفتی که به مادر کسی بی احترامی نکنی