2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183346 بازدید | 1271 پست

شوهرت gوه خورده،به همین راحتی اجازه دادی بزنتت؟طلاق برو بگیر فقط نمیدونم‌ چشکلی زندگی میکنید با این وضعیت تخم مرغ های یخچالتون ولی با ی اضافه..فردی که قادر به این نیست که مسئولیت فیزیکی شریک زندگی‌ش رو بپذیره قطعا نمیتونه از لحاظ احساسی عاقل باشه،اون هنوز توی بلوغ عقلی خودش مونده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سر پا نمیرسید ولی دراز کشیدم با پاهام میکوبیدم☺️

دمت گرم😂😂😂

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

و بیشعور

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰

سلام . لطفا برای شفای بیمار لاعلاج دعا کنید یا یه دونه صلوات بفرستید .اسمش محمدصادق هست اگه توی نماز شبتون هم اسمش رو ببرید دستاتون رو می بوسم. بیماری لاعلاج جسمی ذهنی روحی داره .‌خیر دنیا و آخرت ببینید. ممنونم .

عزیزم رو دادی واقعا، اولا که انقدر بهت حرف زده تو غذاتو بهش دادی لقمه هم براش گرفتی باید با همون حرفای اولش باهاش قهر میکردی، کلی تحمل کردی دیده ناراحت نمیشی از زور استفاده کرده. دفعه دیگه قشنگ غذاتو درست کن قهر کن و برو تو اتاق از سر حوصله نوش جان کن، اسم چاقی هم آورد میری خرید و کلی وسایل رژیمی گرون میخری میگی رژیم دارم، خودمم خیلی دوست دارم و قرار نیست با نخوردن لاغرربشم. میخوام سالم خوری کنم، تا ماتحتش بسوزه. 

تست پروتئین و جو، گرانولا، دانه چیا، ماست ایسلندی، پروتئین وی و .... کلی چیزای گرون بخر، 

هر موقع باهات پرست حرف نزد حتما قهر کن و بروش بیار، مردا تحملت زیاد باشه سوار سرت میشن. باور کن

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۹   وزن هدف  ۶۰