2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183581 بازدید | 1283 پست
این همه خلاقیت رو توی زندگیشون بذارن بیل گیتس میشن😐

هعیییی چقد فکرم خراب شد استاتر الهی بری زیر تریلی😑

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نفرین نکن بگو خدا نجاتش بدهمن فکر میکنم این ها رو میگن یه روز سرشون میاد

آره خدایی چطور روشون میشه بیان این ک صشر هارو درباره خودشون بگن

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

با ادب باش دیگه👌🏻حالا واقعا دختری پسر مسر نباشی😱

آره بابا دخترم 😂😂😂😂😂

عییییی مگه میزارن آدم دهنشو ببنده

😅🤭 مخصوصا شدید گفتم که کتکَرو حتما بزنه من خودم مشکل اونو داشتم با کتک کاملا حل شد من با داداشم ...

یلحظه ترسیدم ازت🤣🤣🤣🤣🤣🤣

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

عجب پیشنهاد توپی 🖐😂😂😂😂😂👌

حالا این کوچیکترینش بود خخ

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

تقصر شما نیستا من احمقم که هر بار باور میکنم و براتون غصه میخورم

خاک تو سرم

به کی قسم بخورم من از رو این کپی نکردم

اصلا من اینو تا حالا ندیدم

اگه بخواید از کبودی بدنم عکس میفرستم ببینید،اصلا حلالتون نمیکنم که قضاوتم کردید

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚
تاپیکش فیکه۸۴ رو بخون

خفه شو دیوث

کی گفته فیکه؟چرا انقد بیکاری که همه رو ریپلای کردی میگی فیکه

تاپیکای قبلیمو بخون میفهمی

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚
نفرین نکن بگو خدا نجاتش بدهمن فکر میکنم این ها رو میگن یه روز سرشون میاد