2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183580 بازدید | 1283 پست
دقیقا همینطوره منم همیشه میکفتم نمیخوام شبیه اونا باشم ولی باخانواده همسر فقط به احترام و احوال گیری ...

درستش همینه 

شوخی باخانواده همسرواقعا بیجا هست 

نمیدونم چرا ولی مثل اینکه رسم زندگی اینو میگه که باخانواده همسر همیشه جدی و احترام برخورد کنیم که خودشون هم حد خودشون رو بدونن من اینقد میگفتم میخندیدم بخدا نمیزاشتم یه لحضه بهشون بد بگزره اگه مهمونمون باشن 

ولی مثل اینکه بد برداشت میکردن ولی چه فایده ۲۵ سال از عمرمون گذشت و تازه فهمیدم رفتارم اشتباه بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درستش همینه شوخی باخانواده همسرواقعا بیجا هست نمیدونم چرا ولی مثل اینکه رسم زندگی اینو میگه که باخان ...

من به خاطر الگوگیری بچه هام تصمیم گرفتم تغیییرکنم 

اسون نیست اما شدنیه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
پشت هم هستیم همیشه برای همین از ما دوتا بشدت بدشون میات

بدشون بیاد تا یاد بگیرن احترام بذارن

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
دخترخاله شوهرت چیشد🥲

من نبودم یکی دیگه بود 😂خدارو شکر دختر خاله شوهرش بیرون کرد

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗

برام لقمه بگیر😐این مردا خونه ننه باباشون باهزارتا عقده بزرگ شدن متأهل ک میشن چ ناز و کرشمه ای میان

حالا واقعا اضافه وزن داری عزیزم؟ شاید دوست نداره

اگه لاغری خسیس هست

مامانش سوپ براتون گذاشته یعنی خسیس هستن

واقعا نمیفهمم خانومهایی که شوهرهاشون کتکشون میزنه! درکی ازشون ندارم،توروخداا واسه خودتون ارزش قائل ب ...

اینا که گفتی رو همه میدونیم اما بعضی از مردا دست بزن دارن از جمله شوهر من با اینکه تحصیل کرده است امااااا 

من ریزم جلوی شوهرم،قبلا چندبار وقتی کتکم زده منم زدم منو زیر پاهاش گذاشته زده،من واقعا زورم بهش نمیر ...

با این‌اوضاع‌ میخوای باردارم بشی؟ بچه که بیاد واقعا هیچ کاری نمیتونی بکنی حتی ادم نمیتونه درست حسابی قهر کنه 

از الان ی فکری برا خودت بکن هنوز سنی نداری ی عمر میخوای با این وحشی زندگی کنی؟ در مورد ادامه زندگیت یکم فکر کن