2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183579 بازدید | 1283 پست
ی ذکری بگید آروم بشماز عصبانیت دستام میلرزهگشنمه خیلی ام ضعف کردم

نمازتو اول وقت بخون 

نه تنها کسی جرئت نمیکنه همچین غلطایی باهات بکنه اگر بکنه بد ضربشو میبینه

بهش کم محلی کن 

و برا خودت ارزش قائل باش هر طور شده برو باشگاه صبحای زود پیاده روی کن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این داستان رو از اینستا کپی کردی؟آخه من تو یکی از این پیج مشکلات زناشویی اتفاقا همین رو دیدم

با جزئیات هم توضیح داده بودن که مادرشوهرم زنگ زد دعوت کردم رفتیم برادرشوهرام و خانواده هاشون و خاهرشوهرا هم بودن نفری یه کاسه سوپ گذاشت مشخص بود کسی سیر نشده چرا دروغ میگی به مردم الکی کپی کردی داری بااحساسات همه بازی میکنی معلوم نیس اون پیدا هم دروغ میگن یا راست

[QUOTE=367242956]این حرف تو مجازی جرمه میدونی؟ حتی تو تلگرام هم بخاطر اشاعه خشونت کاربرا ، تلگرام به مشکل خورده زهر ک ...[/QUOمنظورم این نبودکه واقعا اونکارو بکنه  چون پیام گذاشتن اینجا تو یاد طرف نمیمونه تاثیرش هفتاد هشتاد درصد کم میشه  شدددیددد گفتم که حداقل حتتتتتما کتکش بزنه       من این مشکلاتو با برادرم داشتم درست از بهار امسال که   زدمش اونم ناجور   نشست سرجاش و استرسای من خیلی کم شده 

وااای!! ی دعوا زن و شوهری رو داری تبدیل میکنی ب قتل! حتی ب شوخی هم اینو بگی فاجعه.اس...هیزم نریزین ت ...

به کتکای شوهر میگی دعوای عادی زن و شوهری!!!!   به هر صورت مخصوصا خیلی بدتر گفتم که حداقل کتک ناجوری بزنتش  چون تنها راه چاره همینه .. البته عقلانیترش شکایت و جدا شدنه ولی عوض کتکای قبلی باید یه بار داغونش کنه